+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Combi Vercors-Provence

Dominique Pannecoucke

31-07-2019

Prachtige reis, hotels waren top, in de Vercors echt basic geen TV en volledig afgelegen maar mooie ritten, laatste 15 KM waren wel verassend en zeker donkere tunnel op 5km van het hotel. Sommige stukken en cols waren echt op nippertje voor men K1600GT.

Hotel in Provence was 10 op 10 ruime kamer met terras airco en zwembad. Ritten ook top maar zelfde als in Vercors soms op nippertje voor een K1600GT  

Groepsreis Tirol / Karinthië

Dré

31-07-2019

Prachtige passen gereden, elke dag in een andere omgeving. Geweldige groep en perfecte leiding van Jos, met elke avond een motiverend praatje!

Groepsreis Baltische Staten

Marino Moons

31-07-2019

Het was een zeer mooie reis, heel anders dan de traditionele Horizon Motorreizen, veel minder stuurwerk en bochten, maar zeer mooie landschappen en natuur met als hoogtepunt natuurlijk de drie hoofdsteden Vilnius, Talinn en Riga. Een echte aanrader voor wie ook eens een iets rustiger, meer toeristische motorreis wil maken ;-) .

Luxemburg

Ed

31-07-2019

Met 4 personen en motoren dit reisje gemaakt van 25/7 t/m 28/7 en het was een fantastisch tripje.

Het hotel was super waarin je volledig tot rust kan komen na een mooie dag op de motor en waar je ook nog eens een geweldig diner voorgeschoteld krijgt.

De wegen waren perfect alsmede de routes (echt top), het weer werkte natuurlijk ook wel mee maar dat geluk moet je maar net hebben.

Verder een prachtig land en leuke dorpjes waar je doorheen komt.

Bedankt voor deze mooie ervaring en wij zullen zeker vaker gebruik maken van de diensten van Horizon reizen.

 

Roemenië Special

Pieter langendoen

30-07-2019

Het was weer een van de vele mooie reizen van horizon

Motorreizen de routes en hotels en het eten waren prima

Ook de reisbegeleiding was prima waar nodig werd er een 

Band gerepareerd hier beleeft het gelukig bij iedeen is 

Dan ook weer veilig thuis.

Ook de motoren zijn door Rob netjes en schadevrij 

Afgeleverd en op gehaalt in Boedapest met zijn speciale

Vrachtwagen

Zeker weer met horizon de volgende keer Mischien wel

Griekenland in 2020😀

Pieter langendoen

Horizon Motor Reizen ervaring

John Jansen

30-07-2019

We hebben een geweldige week gehad in Oostenrijk met uitstapjes naar Italië en Slovenië.

Het hotel en het personeel waren top.

Ook onze reisleider Jos heeft geweldig goed werk gedaan.

Deze reis is een aanrader voor iedereen!!

Tirol / Karinthie

Joop en Thea Hoekstra

30-07-2019

Combinatiereis Karinthie en Zwitserland,

Met totaal 8 personen hebben wij de reis gemaakt. Het was geweldig! In Oostenrijk hadden wij een alternatief hotel in Lienz wat ontzettend mooi was. Heerlijk natuurbad, vriendelijk personeel, mooie ligging, alles was tot in de puntjes verzorgd! Dit was hetzelfde in het hotel Davos/Wolfgang. Wat zijn wij verwend.

De routes, reisbeschrijving, alles was prima in orde. Je kwam niet voor verrassingen te staan. 

Wij hadden de reis uitgebreid met nog een overnachting in Zwitserland en Zwarte Woud. Een aanrader.

Kortom, wij hebben een prachtige vakantie gehad. Bedankt Horizon! Tot een volgende keer.

Joop, Thea, Siny, Gerrit, Hetty, Bas, Herman, Diny.

Groepsreis Tirol / Karinthië

Jack Berben

30-07-2019

Een aanrader!!

Moezel

Otto

29-07-2019

Na een mooie route door de Eifel kwam ik bij mijn hotel aan. Prima kamer met gelukkig airco.  Na een goeie maaltijd even het dorpje verkennen. Door de enorme hitte was er geen sterveling te bekennen. Ik zat 15km van Cochem en gelijk aan de Moezel. Na een goeie nacht slapen de volgende dag weer met frisse moed de motor op. Weer een hele mooie route gedaan in de zinderende hitte gemaakt. Niet helemaal afgemaakt omdat de scherpte er af was. Zo ben ik de rest van de dagen ook gereden. Ik was alleen en dat is me uitstekend bevallen. Het was de eerste keer alleen, en ik ga het zeker vaker doen. Je kunt gaan rijden snel/toeren, pauze nemen of door rijden. Zo relaxed was het. De routes waren allemaal top, tot aan de terug reis aan toe..

Echt een aanrader voor diegene die een keer die kant op gaat 

Horizon Motor Reizen ervaring

E Veneman

29-07-2019

Prachtige reis met een paar kanttekenigen; Er zijn een aantal hotels geweest die niet de normale hotels waren waar Horizon gebruik van maakte, deze waren minder qua voorzieningen en ligging. In Kinsale was het a'vonds lawaaiig en er was bijna geen parkeerruimte voor de motor. Het rondje Wicklow mountains ging nauwelijks langs de mooiste bergen. De 2e dag van Birdlip naar Wexford was bijna niet te doen. 5 minuten over gehad om de boot te halen, als het nog drukker is is het onmogelijk of het tempo van de uitzetters ligt veel hoger. Verder wel mooi weer geweest en veel route's gaan door mooie rustige gebieden.

Groepsreis Dolomieten Juli

Martin sr Pardoel

27-07-2019

Fantastisch reis, perfecte wegen en een mega uitzicht. Ook het hotel was fantastisch alleen het avond eten soms wat eenzijdig. Onze reisbegeleider Willy, goede en gezellige vent, heeft de reis prima begeleid.

Volgend jaar staat deze reis zeker weer op de agenda voor mij!!

 

Zeker een aanrader deze reis voor iedereen.!!

Groepsreis Dolomieten Juli

Peter en Danja Sauvageot

24-07-2019

Wat een geweldige reis was het weer. Dit was het derde jaar oprij dat wij met de groepsreis mee gaan naar Italië. Wij zullen zeer zeker deze vakanties met Horizon motor reizen voort zetten. De organisatie en reisleiders zijn gewoon top!!!!

Als we volgend jaar weer de Italië reis boeken hopen we ook weer dat Willie onze reisleider zal worden. Wat een gezellige en vooral een goede reisleider.

Horizon Motor reizen ; WAT EEN TOP ORGANISATIE MET GEWELDIGE REIZEN EN REISBEGELEIDERS.