+31 (0) 493 320235

Horizon Motor Reizen - Grenzeloos Genieten

Horizon Motor Reizen is een organisatie die op een professionele wijze reizen organiseert voor motorrijders.

In de afgelopen jaren hebben wij voor vele duizenden motorrijders een onvergetelijke vakantie mogen verzorgen. Voor het komende seizoen hebben wij opnieuw een divers programma ontwikkeld met enkele nieuwe bestemmingen en onze ruime ervaring is voor u de garantie dat ook u een fijne motorvakantie kunt beleven. 

De stelling “Grenzeloos Genieten” zullen wij ook dit jaar weer waarmaken.

Motorvakanties, voor wie?

Iedereen die een geldig rijbewijs bezit en beschikt over een motorfiets, zijspan (of motorscooter) kan aan onze evenementen deelnemen. Horizon Motor Reizen is een zelfstandige onderneming, dus u hoeft geen lid te zijn om met ons op vakantie te gaan. Uiteraard zijn duopassagiers van harte welkom! Omdat wij beroepsmatig motorreizen organiseren mag u van ons eisen dat wij kwaliteit leveren en ook voor u een perfecte motorvakantie kunnen verzorgen. Onze motorreizen zijn in twee categorieën onderverdeeld: Groepsreizen (waarbij altijd individueel gereden wordt) inclusief reisbegeleiding en individuele reizen waarbij u de keus heeft uit diverse vertrekdata, maar wel van alle voordelen van Horizon Motor Reizen profiteert.

Op de foto ziet u een deel van team van Horizon Motor Reizen wat altijd voor u klaar staat om u een onbezorgde en onvergetelijke motorvakantie te bezorgen !

Waarom Horizon Motor Reizen?

Horizon Motor Reizen organiseert motorvakanties voor motorrijders die eens iets anders willen. Horizon Motor Reizen heeft als doel u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Alleen of samen met uw partner gebieden ontdekken waar u normaal niet zult komen. Toeren over wegen die het echte motoravontuur benadrukken met de zekerheid dat Horizon Motor Reizen u met raad en daad ter zijde staat. Onze persoonlijke zorg tijdens uw vakantie wordt alom zeer gewaardeerd door onze deelnemers.

Horizon Motor Reizen, waar naar toe?

Horizon Motor Reizen organiseert vakantiereizen in Europa en daar buiten. Er is keus uit hotel- en campingreizen die vanuit een vaste locatie worden georganiseerd en hotelrondreizen waarbij van meerdere hotels gebruik wordt gemaakt. De door ons geselecteerde verblijven kunnen als motorvriendelijk worden bestempeld en de meeste hotel- en campingeigenaren zijn zelf enthousiast motorrijder.

Wat u verder moet weten

Op al onze reizen wordt gebruik gemaakt van routes die op kaart zijn uitgezet, vervolgens door Horizon Motor Reizen zijn gereden en daarna zijn uitgewerkt op duidelijke routebeschrijvingen. Deze routebeschrijvingen zijn voor iedere motorrijder begrijpelijk en goed te rijden. Daarnaast zijn al onze dagroutes verkrijgbaar en geschikt voor GPS. Mocht u onverwacht pech krijgen tijdens een groepsreis, dan kunt u een beroep doen op onze pechondersteuning die op alle groepsreizen tot uw beschikking staat. Tijdens de individuele reizen zal de hotel- of campingeigenaar u met raad en daad terzijde staan en er alles aan doen u weer op weg te helpen. Indien u verder vragen mocht hebben, zijn wij gaarne bereid deze te beantwoorden.