+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Frankrijk - Auvergne

vanaf €509

Auvergne heeft met zijn burchten, romaanse kerken, karakteristieke dorpen en steden een belangrijk architectonisch erfgoed.

De uitgestrekte beschermde gebieden zijn zeer geschikt om te toeren. Trek erop uit in het hart van het Centraal Massief en geniet van deze prachtig groene streek met zijn ontelbare bezienswaardigheden. Van de oude vulkanen van de Puys keten tot de kloof van Sioule, de bergen van de Canal en de prachtige meren van Auvergne, kunnen de liefhebbers van ongerepte landschappen alleen maar vol bewondering zijn voor zoveel natuurschoon. De regionale natuurparken van de Auvergne Vulkanen en de Livradois-Forez zijn een paradijs voor de motorrijder.

 

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

Hotel Providence

Het hotel is gelegen in een klein en leuk dorpje midden in de Auvergne. Een typisch klein Frans dorpje met een mooie oude kerk, kaaswinkeltje, een spectaculaire waterval en een marktplaats uit 1311. Optimaal genieten van de rustige omgeving en lekker sturen met de motor. Het hotel is gebouwd rond 1895 en heeft de stijl en sfeer van die tijd in alle vertrekken behouden. Met klassiek ingericht kamers, en bar/lounge, restaurant, tuin en terras is dit hotel een mooie basis voor een heerlijke motor vakantie.  In het restaurant wordt een combinatie van lokale en internationale gerechten aangeboden met een keur aan Franse wijnen om het compleet te maken. De motor krijgt hier een plaatsje op de privé parkeerplaats van het hotel.

In de directe omgeving van het hotel is ook van alles te zien en te doen.

Zo zijn er twee kraters en vele meren te vinden. Ook kun je een bezoek brengen aan nabijgelegen dorpje Besse met zijn middeleeuws centrum en vele terrasjes. Hier worden veelal lokale gerechten én lokale biertjes geserveerd.

Horizon-Motor-Reizen---Frankrijk---Auvergne-2
Boek nu