+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Noordkaap Rally

Mees Hazeleger

20-05-2019

op 29 april vertrokken, een geweldige ervaring, van de 17 dagen 2 keer wat regen gehad. wel wat vorst, sneeuw etc. maar 1 dag wat gladheid gehad.

overweldigend land, met zeer veel afwisseling

Pyreneeën

Fred Prins

20-05-2019

Jongens wat een feest deze tocht. Supermooie routes. Hotel goed, eten niet zo best maar genoeg tapas in Jaca. Het weer was niet al te best begin mei maar dit heeft niets afgedaan aan de lol onderweg.

Zwarte Woud

Harold, Irene & Matthies

20-05-2019

Wat hebben we weer genoten van een goed geregelde reis met Horizon Motor reizen!

De routes waren weer een feest om te rijden. Leuke afwisseling van bergwegen (soms smal en soms ruim), glooiende bochten en doorgaande wegen. Hou er wel rekening mee dat, zoals je op de foto's kan zien, dat het in begin mei op de berg nog koud kan zijn. Er lag nog sneeuw naast de wegen. Maar in het dal zaten we weer zonder jas op een terrasje koffie te drinken.

Wij vonden de heen- en terugreis te lang en hebben gekozen voor een onderbreking in Luxemburg. Dat is ons prima bevallen. Vanaf Aken gingen we al binnen door rijden en daardoor voel je je gelijk op vakantie.

Heen- en terugreis hebben we overnacht in Bourscheid, hotel St. Fiarce. Fijn ontvangst en heerlijke maaltijden. Op de terugreis was het regenachtig. We kwamen nogal nat binnen. Direct werd spontaan aangeboden om onze natte kleding enz. naar de droogkamer te brengen. De volgende dag was alles kurkdroog; kleding, handschoenen en laarzen. Wat een luxe!

In het Zwarte Woud hebben we 4 dagen overnacht in Bahlingen am Kaiserstuhl, hotel Zum Lamm. Prima hotel in een dorp bij de wijnvelden. Daar hebben we tijdens een mindere rij-dag gewandeld. Het hotel heeft dan ook wandelroutes bij navraag. Ook hier hebben we genoten van de maaltijden.

Voldaan en met goede herinneringen kwamen we weer terug van de reis.

 

Groepsreis Eifel

Peter en Annette Pijpers

17-05-2019

Mooi weekend gehad met Motoplus en Horizon. mooie routes en goed hotel. Alles keurig verzorgd. Voor de verregende zaterdag een leuk alternatief naar de Nurburgring met een backstage tour, die zeer interessant was. 

Je rijdt individueel of met spontaan gevormd groep. 's avonds bijpraten over opgedane ervaringen en de beroemde "Benzingespraeche". We gaan dit vaker doen, beslist een aanrader de groepsreis.

Horizon Motor Reizen ervaring

jerry van denderen

17-05-2019

Eerste ervaring met horizon. Dit is ons goed bevallen. Mooie afwisselende routes en goed hotel met goed eten en mooie, ruime en schone kamer. Door organisatie goed alternatief geregeld voor veregende dag.

Horizon Motor Reizen ervaring

Blom on tour

17-05-2019

Prima georganiseerd. Prima begeleiding. Mooie routes

MotoPlus Lezersreis Eifel 2019 #2

George Versluis

16-05-2019

Koud Nat Geweldig perfect hotel lekker gegeten en buitengewoon rondgereden

Groepsreis Eifel

Gerard van Dierendonck

16-05-2019

Meegeweest naar de Eiffel. Eén hele regendag gehad maar daar stond een mooi alternatief tegenover > dagje Nurnburgring museum en rondleiding rondom de pitsstraat. Top.

Andere dagen lekker kunnen rijden over afwisselend hele goede wegen en minder goed onderhouden asfalt. Hotel was prima en, niet onbelangrijk, goed ontbijt en avondeten.

Leuk met zo een groepsreis is dat je 's avonds met iedereen je ervaringen kunt delen, maar het rijden doe je lekker op eigen gelegenheid. Onderweg kom je soms anderen tegen, even samen een koffie en je vervolgt ieder je rit weer.

Bedankt weer Horizon.

Motoren & Toerisme - Sauerland 2019

Werner van de velde

16-05-2019

De ritten waar

En prima ondanks het slechte weer prima hotel 

Met lekker eten de mensen van m&t moeten iets meer overtuigen

Met Jos erbij vondst ik het beter nochtans al de 5e keer dat ik deelneem gr werner

Eifel

Frank Brusten

14-05-2019

Tof Hotel (Ducati lover) alleen veel te nat (buiten)

Noordkaap Rally

Nico en Peter

14-05-2019

Wij hebben een prachtige reis gemaakt al vroeg ik het jaar en dat heeft tot gevolg dat de weersomstandigheden ook zwaarder zijn, we hebben in zon, regen, wind en sneeuw gereden. Maar overall is de tocht echt een aanrader en fantastisch leuk om te doen, het land is ook zo mooi. We hadden wel gekozen voor winterbanden wat in de periode eind april begin mei echt wel nodig is.

Compliment aan Horizon reizen, alles perfect geregeld en de routes werkten zonder enig probleem

Friese Elfstedentocht

marcus peeters

13-05-2019

mooie trip pittoreske plaatjes,goed hotel,doen we nog eens.

X

De mooiste reis uit ons programma van 2019 Dat is deze motorreis naar Noord-Spanje & Portugal.
In 11 dagen rijdt je dwars door de Pyreneeën en over Picos naar het prachtige Porto. Ervaar het zelf en bekijk de prachtige beelden.