+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Horizon Motor Reizen ervaring

Sjaak Berkelaar

01-10-2018

Erg mooie en ook leuke reis. Goed georganiseerd door reisleider Jos Dekkers. Een aanrader

Triumph Factory Visitor Experience

Leon Hubens

01-10-2018

Top weekje , goed weer ,goede hotels , goed eten / drinken , goeie routes en niet te vergeten een TOP reisleider 😁👍.

Pyreneeën

Marc en Sandra

30-09-2018

Heel mooie vakantie gehad : veel zon, prachtige routes,... Alleen het avondeten in het hotel viel tegen : personeel sprak enkel Spaans, dus communicatie was niet evident. Er was wel een menu in het Engels beschikbaar, maar door het taalprobleem hebben we toch een paar keer eten gekregen dat we niet besteld hadden. Voor de rest : schitterend hotel qua ligging, ontbijt en kamers.

Rondreis Noord-Spanje & Portugal 2

Edwin

30-09-2018

Dit was voor mij de 1e groepsreis die ik maakte per motor, maar is mij zeer goed bevallen. Het allermooiste is de onvoorstelbare afwisseling van landschappen die je ziet als je van Oost (Girona) naar West (Porto) rijdt. Kwaliteit van het asfalt op de wegen was meestal uitstekend.

Pluspunt was dat er dagelijks keuze was uit een lange en een korte route, dus dat geeft wat vrijheid.

Enige punt van aandacht is dat het weliswaar meestal 4 sterren hotels waren, maar die voldeden niet aan wat wij als Nederlanders daaronder verstaan. Het avondeten betrof op de 1e avond een 3-gangen keuzemenu: keurig dus. De rest van de hotels boden 's avonds meestal maar 1 keuze aan, dus eten wat de pot schaft. Daar is duidelijk op bezuinigd, jammer. Het meest sfeervolle restaurant vond ik met stip het traditionele tapasrestaurant in de prachtige stad Bilbao.

Desalniettemin krijgt deze reis van mij 5 sterren, omdat je op vakantie niet altijd je Nederlandse referentiekader mag toepassen vind ik. De omgeving in met name Baskenland en Cantabrië was schitterend, omdat ik van een "groene omgeving" houdt.

Groepsreis Oostenrijk Vorarlberg

Martin van de Vijfeijke

29-09-2018

Met een gezellige groep vier windstreken vanuit Seedorf gereden, Italië, duitsland en Oostenrijk. Goed hotel, garage voor de motoren en heel veel goed weer en bochten.Ook begeleiding en routes knorde.

Horizon Motor Reizen ervaring

Danny Scheffer

27-09-2018

Waar zal ik beginnen.. als je niet bang bent om een eindje te rijden en je hebt wat tijd, dan is dit zeker de goede reis voor je. Ookal is het een groepsreis, je bepaalt met wie en hoe je rijdt, maar hou er rekening mee dat de gemiddelde lengte best pittig is en je een volle dag op de motor zit. Bochten, bochten en nog meer bochten. Uitzichten, bergen, bossen, rotsen, haarspelden, noem maar op, het zit er aalemaal in. Dit gecombineerd met twee weken fantastisch weer maken deze reis een overgetelijke evaring. Goede hotels, leuke groep, lekker tempo, lekker eten en een biertje op zijn tijd. Prima toch? Carlo geeft elke avond een voorproefje van wat je de volgende dag kan verwachten, en ‘s avonds is er tijd genoeg voor ontspanning. Let wel, op tijd naar je mandje toe zodat je goed uitgerust bent voor de volgende ervaring. Perfecte vakantie geweest voor mij, en hopelijk volgend jaar weer iets vergelijkbaars.. maar hoe dit te overtreffen?

Berg en Bochten Training Basis -Moezel #4

Gert

27-09-2018

Nu rij ik 40 jaar motor, maar door deze training realiseer ik mij dat in 40 jaar tijd technieken veranderd zijn en ook door mij zelf dingen verkeerd aangeleerd werden. Door de instructeurs werd uitstekend uitgelegd waar het aan schortte. De sfeer is heel gemoedelijk, de omgeving prachtig, zowel "bochtentechnisch"als ook hotel, restaurants e.d.

De groep was heel gevarieerd, van beginner tot gevorderde en de sfeer uitermate gezellig. Kortom een veilige omgeving om te leren en te ontspannen.

 

een echte aanrader!

Horizon Motor Reizen ervaring

Jan v. Helmond

25-09-2018

Een intensieve maar mooie reis Ik heb heel wat gezien en beleefd Een ervaring om nooit meer te vergeten.Ook een leuke groep mensen als gezelschap. De organizatie was OK,met over het algemeen goede hotels,met goed eten en drinken. Horizonmotorreizen TOP. Misschien tot volgend jaar. groeten Jan v.H.

Combi Harz-Thüringen

Huyghe dirk

24-09-2018

prachtige hotels, prachtige wegen, mooie routes.

en goede info over bezienswaardigheden in de omgeving van de routes, een de moeite waar voor en stop.

het enige minpunt waren de wegen in Tjechie die zelf naar Belgische normen slecht waren.

daar dit niet aan de horizon meter ligt wil ik deze reis zeker aanbevelen aan ieder motorrijder die graag en afwisselend route geeft. bedankt voor deze mooie reis. Huyghe dirk

 

Horizon Motor Reizen ervaring

Arlé Rietdijk

24-09-2018

Wat een mooie reis en wat een mooie routes, echt indruk- wekkend.De meeste hotels waren echt top met goed en lekker eten en drinken :-). Elke avond een praatje over de route van de volgende dag zodat je een beetje wist wat je kon verwachten, deze routes waren zoals bekend redelijk lang, maar zeker goed te doen, optijd ontbeiten en vertrekken zodat je nog voor het avond eten wat kon drinken en douchen. Door de goede reis begeleiding en het erg gezellig reisgezelschap en 14 dagen stralend mooi weer was dit echt een top vakantie. 

Team Horizon Bedankt! en tot de volgende keer.

Horizon Motor Reizen ervaring

Marc & Caroline Dinnissen

24-09-2018

We waren de enige zgn duorijders en vonden het toch wel spannend of deze pittige trip voor ons wel vol te houden was. Behoorlijke afstanden maar voor ons was het goed te doen. Wat een mooie trip is het geweest, grandioze routes, 13 dagen zon, goede hotels en wat hebben we er van genoten. Werkelijk een aan een schakeling van bergpassen, de een nog mooier dan de ander. In de namiddag aan komen in het hotel genieten van de welverdiende drankjes, s, avonds heerlijk eten gevolgd door een route uitleg van onze reisleider Carlo. Moet ook echt zeggen dat we een leuke gezellige groep hadden, veel gelachen, veel gereden, veel gezien. Echt top geregeld Horizon , als de nieuwe reisgids weer op de mat valt gaan we er weer rap in bladeren, Caroline heeft nu de smaak te pakken.

Horizon Motor Reizen ervaring

Jean Paul en Hilda

24-09-2018

Zoals altijd was de reis weer uitstekend georganiseerd. De routes, de hotels, de documentatie die we kregen, zelfs het weer was prachtig. Om maar niet van het gezelschap te spreken : Het was een leuke bende.

Een heel pittige reis, maar echt de moeite waard! Een reis om nooit meer te vergeten!

Bedankt Horizon en de rest van de bende!

X

Proef de zinderende sfeer van Noord-Afrika Sappige sinaasappels, kleurige tapijten, witte stranden en sprookjesachtige sfeer. Ontdek Marokko in 2020.