+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Horizon Motor Reizen ervaring

Raimond

12-10-2019

Mijn eerste reis met Horizon reizen, een geweldige ervaring en een heerlijke vakantie gehad. De reis was zeer goed geregeld, de hotels waren boven mijn verwachtingen.

Ik ga zeker weer op reis met Horizon reizen 

Groepsreis Toscane / Umbrië

Hans & Elly Breure

08-10-2019

Goed verzorgde reis.

Goede hotels, prachtige streek, mooie routes, fijne reisleiding.

Reizen met Horizon is zekervoor herhaling vatbaar.

Groepsreis Toscane / Umbrië

Tijn

07-10-2019

Horizon-ontzorgd!

alles weer tot in de puntjes geregeld, ben niet anders gewend van Horizon. Stephan en Marloes waren prettige reisleiders en de hotels zijn echt super, helaas de wegen, maar hier stopt denk ik ook Carlo’s regel kunst.

tot volgend jaar.

Tijn en Wil

Groepsreis Toscane / Umbrië

Hans Spanger

07-10-2019

Prima verzorgd, hotels heel goed, prachtig land, alleen sommige wegen...of gebrek aan wegdek.

Vorarlberg

Jean DB

06-10-2019

Super Vakantie.

De gpx rondes zijn heel mooi en ze kloppen.

Super hotel, het eten gevarieerd en genoeg keuze. Heel gezellig hotel.

Ik had echter het ongeluk dat er een wesp in mijn helm is gevlogen en ik ben allergisch aan wespen. Geen vraag was te veel voor het hotel personeel die me heel goed hebben geholpen tesamen met een koppel Nederlandse Bikers.

Kaunertal, hatntenjoh pas etc maar vooral voor mij is de Silvretta pas de mooiste van al. Moeilijk om hier niet verliefd op te worden.

Aanrader dus.

 

Triumph Factory Visitor Experience 2

Ewit Groen

01-10-2019

Leuke reis, toffe (kleine) groep, mooie routes en goede hotels. Mazzel gehad met het weer en een lekker 'woelige' vaart terug. Al met al geslaagd :-)

Horizon Motor Reizen ervaring

Seefeld in Tirol

29-09-2019

Betreft groepsreis Seefeld in Tirol  15-20 september2019.

Prima hotel, helemaal perfect! Leuk gezelschap en gezellige diners. Jammer dat we niet tevreden waren over sommige routes. En wij niet alleen. Zelfs de reisleider was het met ons eens en bood zijn excuses hiervoor aan. Het was onze eerste reis met Horizon. Jammer genoeg heeft Horizon Reizen ons niet enthousiast gemaakt. Met name voor wat betreft de routes hebben we betere ervaringen met andere motorreis organisaties.

Met vriendelijke groeten,

Roel en Anja Vrooman

KNMV 3-daagse Kennismakingstoer II

Hans Sijmons

29-09-2019

Ik heb dit jaar zowel de kennismakingstoer 1 als 2 gedaan. De tweede keer omdat de eerste keer zich grotendeels in de regen afspeelde en ik ook wel eens wat van de omgeving wilde zien behalve alleen weg. Beide keren genoten van een heerlijk weekend met goede begeleiding, leuke deelnemers en een prima hotel. Het heet kennismakingstoer maar is eigenlijk voor iedereen aan te raden als je een gezellig weekend met de motor weg wilt.

Tirol / Karinthie

Chris Vanseuningen

27-09-2019

Prachtige trip en mooie uitzichten + vooral een bijzonder goed hotel met heel vriendelijk personeel. 

 

Een aanrader

Horizon Motor Reizen ervaring

Jan de Vries

27-09-2019

Fantastische reis, mooie routes en geluk gehad met schitterend weer.

De gekozen hotels in de Vogezen, alsmede in het Zwarte Woud, waren uitstekend. Schone kamers en een prima restaurant.

Deze reis kunnen wij een ieder aanbevelen.

Groepsreis Dolomieten September 2

Rudy Verburgt

26-09-2019

Eerste keer met Horizon op stap en dat smaakt naar meer.

Met een gezellige groep mensen naar een geweldig gebied waar je je motorziel de vrije loop kunt laten en dan niet alleen voor de toerbuffels en allroaders, nee met mijn powernaked de bochten aanvallen, wat een speeltuin... bocht na bocht na bocht er kwam geen eind aan.
Mooie routes gereden met nog mooiere uitzichten.
Fijn hotel met een stel grappenmakers in de bediening altijd gezellig. 
TOP week gehad, zeker een aanrader.

Horizon dagge bedankt zijt da witte

 

Groepsreis Dolomieten September 2

Andre hovestad

26-09-2019

Heb voor de eerste keer de reis naar de Dolomieten gedaan. Was er echt geweldig geweest en zou hem zo weer boeken. De groep was ook vriendelijk en gezellig. Is wel ver en veel rijden maar aan de andere kant is het het ook waard. Was ook een fantastisch hotel zowel op de tussenstop in Duitsland als in Italië zelf👌🏻👌🏻