+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Groepsreis Westerwald

Miranda van Twisk

14-04-2019

Dit was mijn eerste motor rit in het buitenland. Ik ben blij deel te hebben genomen aan Horizon motor reizen. Het was een fijn gezelfschap en een mooi rit. Tijdens de rit heb ik goed mijn bochten kunnen oefenen. 

Groepsreis Westerwald

Henk Valster

12-04-2019

Hele mooie Tourtocht; heen en terugreis wat minder spectaculair.. maar begrijpelijk als je door- of rond het Ruhrgebied moet aanrijden. Dagroute was heel erg mooi.

Goed hotel en perfect gegeten.

Goeie bediening en de reisbegeleiding van Jos en Fred was top geregeld!

Horizon Motor Reizen ervaring

Van Geenhoven

11-04-2019

Ik heb mee de openings reis in westerwald gereden en het was mega super leuk. Mooie ritten en de begeleiders jos en fred waren echt toppie, ze gaven je een echt familie sfeertje niks was teveel .ik heb echt genoten en zal zeker nog gebruik maken van deze formitabel reisbureau voor de fervente motorrijders.ik zou zeggen als enige belg, komaan belgen doen ze zijn echt wel de beste 

Groepsreis Westerwald

Harry Schuurman

11-04-2019

Deze KNMV openingstoer georganiseerd door Horizon is een heel leuke reis geweest. Goed georganiseerd door Horizon met de zeer aardige begeleiders Jos en Fred en zonder regen!! Het gekozen hotel was prima van eten en drinken.

Op de losse toerdag (zaterdag) was een mooie route uitgezet met voldoende afwisseling en lekker veel stuurwerk in het voor ons onbekende Westerwald, top.

Een goede keus van de KNMV om hier de organisatie van de reizen onder te brengen.

Wij zien ernaar uit om in juli de toer te doen met een bezoek aan de BMW fabriek in Berlijn en Tsjechië. Als het net zo gaat als in deze toer dan moet het wel goed zijn.

 

Berg & Bochten Training Basis - Moezel #3

Richard Brouwer

11-04-2019

Als motor rijden met 20 jaar “ervaring” heb ik heel veel geleerd.

En mijn dochter met 5 maanden ervaring stap nu liefst elke dag op de motor, en ik heb haar zien rijden en kan met een gerust hart haar zien rijden in nederland na de bochten training!! Echt een aanrader voor jong en oud.

Berg & Bochten Training Basis - Moezel #1

Erik Buskens

09-04-2019

Super leerzaam en leuk weekend gehad. Ook voor iemand die met enige regelmaat in de Eifel rijdt was er veel te leren. Betere bochten rijden is veel leuker,meer ontspannen en nog meer genieten.

Groepen werden goed ingedeeld op rijvaardigheid en ruim de tijd om zelf te rijden.

Super intructeurs! Tnx voor alle aandacht.

Kortom gewoon leuk om te doen en echte aanrader.

Groepsreis Spanje - Andalusië

Peter en Wilma

30-03-2019

Geweldige reis, met alleen maar hoogtepunten, leuke groep, goede verrassende wegen in een "rauwe" omgeving.

Alles perfect georganiseerd.

Echte aanrader !!!

Groepsreis Spanje - Andalusië

Pieter

28-03-2019

Voor de derde keer mee in maart naar andalusie weer fantastisch geweest we troffen het met het weer en daar naast een super gezelige groep met fijne reisbegeleiding. De hotels waren goed  en de routes mooi.

Voor iedereen een aanrader👍

Pieter

Groepsreis Spanje - Andalusië

Sjaan Evers

27-03-2019

Voor het eerst dat wij deelnamen aan een georganiseerde motorreis. Het was boven verwachting! Goed georganiseerd, prachtige routes, heerlijk eten, leuk gezelschap. Zeker de moeite waard.

Groepsreis Spanje - Andalusië

Ger Kerkhoff

25-03-2019

Andalusie maart 2019

Groepsreis Spanje - Andalusië

Tijn van Beek

24-03-2019

Voor de tweede maal deze reis gemaakt! Nog vijf personen hadden besloten de reis voor de tweede maal te doen en dat zegt natuurlijk al wat. Alles was weer op zijn “Horizons” geregelt dus perfect.

dank aan Richart en Margret de reisleiders en natuurlijk Carlo het “bevoegd gezag”! Volgende reis is reeds geboekt!

Triumph Factory Visitor Experience

Arthur

29-12-2018

Was al langere tijd op zoek naar een motorreis in Engeland. Toen ik deze zag en de routes door Engeland dacht ik deze moet ik doen. Het is een superreis geweest mede door het reisgezelschap en het uitermate goede weer. De dagtrips waren pittig door de relatief vele kilometers. 

X

Een onvergetelijke reis door Roemenië In 12 dagen rijd je over door de mooiste gebieden van Roemenië zo ook over de adembenemende Transfăgărășan en de Transalpina Road.