+31 (0) 493 320235

Motorvakantie Duitsland

Talloze bochten, strak asfalt en dicht bij huis. De omgeving is prachtig, de wegen slingeren door de natuur, dit is een motorvakantie door Duitsland!

Horizon Motor Reizen en Duitsland

Horizon Motor Reizen is een organisatie die op een professionele wijze motorvakanties organiseert. In de afgelopen jaren hebben wij voor duizenden motorrijders een onvergetelijke en prachtige motorvakantie mogen verzorgen. Onze twintig jaar ervaring is voor u de garantie dat ook u een fijne motorvakantie kunt beleven. 

Individuele motorvakantie Duitsland

Boek alleen, met partner, met je eigen groep, of zelfs met de hele motorclub wanneer het jou uitkomt.

Bekijk individuele motorvakantie Duitsland

 

 

Groeps motorvakantie Duitsland

Individueel rijden (of in groepjes die zich gedurende een reis vormen). Tijdens je motorvakantie is er reisbegeleiding aanwezig om routes toe te lichten en je te voorzien van toeristische informatie. Ook wanneer je onverhoopt pech hebt met je motor kunnen zij je van dienst zijn.

Bekijk groeps motorvakantie Duitsland

Prachtige motorvakantie Duitsland

Slinger op fantastisch brede wegen door de prachtige natuur tijdens je motorvakantie Duitsland. Ontspannen rijden door de Eifel, prachtige vergezichten en slingerende wegen in de Moezel of toch liever sturen door het Thüringen Woud. Met al zijn verschillende gebieden heeft Duitsland altijd wel iets te bieden voor elke motorrijder.

En om iedere voldane dag af te maken genieten van de heerlijk bourgondische keuken tijdens je motorvakantie door Duitsland.

 

Motorvakantie Duitsland door Horizon Motor Reizen

Om zelf een complete motorvakantie te regelen kan een enorme uitdaging zijn. Wij zorgen ervoor dat jouw motorvakantie door Duitsland zorgeloos is, want alles wordt geregeld. Je motorvakantie Duitsland is namelijk inclusief; ontbijt en diner tijdens al je overnachtingen tijdens je motorvakantie Duitsland. Verder krijg je alle dagroutes op roadbook of GPS zodat navigeren door de prachtige Duitse natuur een plezier wordt. Verder is toeristenbelasting inbegrepen en krijg je van ons ook nog de Horizon route gids met extra informatie over bezienswaardigheden en dagroutes. 

De stelling “Jouw wens kent bij ons geen grens” zullen wij waarmaken.