+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Engeland - Triumph Blom On Tour Fabrieksreis 2019

07 mei tot 12 mei

vanaf €799

Triumph Blom on Tour - Rondreis Engeland met fabrieksbezoek

Dag 1: Naar Hull

Op dinsdag verzamelen we tussen 16:00-17:00 uur bij Triumph Blom Motoren in Leusden. Daar doen we gezellig samen een hapje en een drankje, waarna je omstreeks 18:00 uur vertrekt naar de ferry in Rotterdam. Hier neem je de nachtboot neemt naar Hull - Engeland. In de avond scheep je uiterlijk om 20:00 uur in, waarbij de ferry om 21:00 uur uitvaart. Op de ferry kun je nog gebruik van de faciliteiten aan boord of simpelweg op naar je hut gaan om je door de boot in slaap te laten wiegen. 

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

Dag 2: Via Peak District naar Hinckley

''s Ochtends sta je op tijd op. De dag begint met een goed ontbijt, dat eveneens bij de reis is inbegrepen. Rond 9.00 uur meren we aan in Hull. Direct nadat je de haven bent uitgereden, neem je de binnendoor route. Zo kan je de sfeer en omgeving van Engeland meteen goed proeven. Via het prachtig glooiende Peak District rij je in zuidelijke richting naar Hinckley. Het hotel bevindt zich dicht bij de Triumphfabriek.

In het hotel is een heuse Triumph bar aanwezig, waar je na het eten nog even met een drankje kunt nagenieten van de eerste dagroute.

Dag 3: Bezoek aan de Triumph

Na een uitgebreid ontbijtbuffet rij je naar de fabriek waar je een exclusieve 'visitor experience' krijgt. Tijdens deze rondleiding krijg je een kijkje achter de schermen van Triumphs wereldberoemde Engelse hoofdkwartier. De gids laat je onder meer de fabricage van de motors zien en vertelt je heel wat nieuwe feiten over jouw motormerk.

 

Horizon-Motor-Reizen---Blom-On-Tour-Factory-2018-55
MorganFabriek3-702x489

Dag 3 Morgan Fabriek ( optioneel ) 

In de middag kun je een bezoek brengen aan de fabriek van het elegante en handgemaakte automerk: Morgan. Hier krijg je een impressie van hoe het voertuig vanaf het begin tot het einde wordt gebouwd. Aan het einde van de tour kun je nog een bezoek brengen aan het museum of een leuk souvenier aanschaffen als aandenken in de Morgan gift shop. Uiteraard is het Morgan Café ook geopend, hier kun je nog even een drankje nuttigen en gezellig napraten.

De kosten van het fabrieksbezoek zijn € 26,00  geef tijdens de boeking in het opmerkingen veld aan ( stap 4)  als je een bezoek wil brengen aan de Morgan fabriek.

Dag 4: Peak District en Yorkshire Dales

Je verlaat Hinckley met een mooie herinnering aan de geboortegrond van je motor op zak. Je rijdt opnieuw door het Peak District National Park, maar volgt een andere route, die je naar het Yorkshire Dales National Park leidt. Het is een schitterende route met afwisselende wegen en uitzichten op de Engelse Midlands. Als je wilt, kun je Manchester bezoeken. Daar rij je namelijk rakelings aan voorbij. De route eindigt bij het volgende hotel in Yorkshire Dales, dat aan de rand van het Lake District ligt.

 

  

Horizon-Motor-Reizen---Blom-On-Tour-Factory-2018-88
Horizon-Motor-Reizen---Blom-On-Tour-Factory-2018-109

Dag 5: Lake District- en Northumberland National Park

De laatste dag rij je via een geweldige route naar Newcastle. Je verlaat de Yorkshire Dales om vrijwel meteen het Lake District National Park in te rijden. De wegen zijn hier fantastisch, net zoals de uitzichten op de prachtige groene omgeving. Als je het Lake District verlaat, pak je nog een klein stukje Schotland mee. Via het Northumberland National Park en het Kielder Forrest vervolg je je weg richting Newcastle. Daar neem je aan het einde van de middag om 17:00 uur de nachtboot naar IJmuiden. Je krijgt wederom een uitstekend verzorgd diner. Na afloop kun je een afzakkertje nemen in een van de bars en je daarna in je hut door de veerboot in slaap laten wiegen.

Dag 6: Thuis

Na een stevig ontbijt kom je rond 9.00 uur in IJmuiden aan en rij je van de ferry af. In de haven nemen we afscheid van elkaar. Met een tas vol herinneringen aan Triumph en 'beautiful England' rij je weer terug naar huis. Wel weer aan de rechterkant van de weg natuurlijk!

 

Vertrektijd ferry P&O Ferries Rotterdam: 07 mei 2019 om 21.00 uur.

Vertrektijd ferry DFDS New Castle: 11 mei 2019 om 17.00 uur.

Horizon-Motor-Reizen---Blom-On-Tour-Factory-2018-203