+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Nieuwsberichten

Groepsreis Marokko 2

09 november 2018

Wat een ongelofelijk avontuur was onze laatste groepsreis naar #Marokko. Twee weken door dit adembenemende land was voor alle deelnemers een geweldige ervaring. Inmiddels is iedereen weer veilig thuis en kunnen wij genieten van de prachtige foto's.

Alle deelnemers bedankt en tot ziens op 24 / 25 november bij onze brochure presentatie: https://www.facebook.com/events/2162205164045240/ 


Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Zuid-Spanje oktober 2018

23 oktober 2018

De laatste groepsreis van 2018 is gisteren vertrokken naar Marokko. De voorlaatste ging naar het mooie Andalusië in Zuid-Spanje. Heerlijk weer, lekkere stuurwegen, mooie historische steden en schitterende natuur. Wat lekker voor de deelnemers om zo het seizoen af te sluiten 😎.

Deelnemers dank je wel! En graag tot ziens op één van onze (groeps)reizen en/of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Toscane / Umbrie

09 oktober 2018

De schitterende groepsreis (met vlucht en transport) naar #Italie #Toscane / #Umbrie zit er weer op. Heerlijk in het naseizoen genieten van de Italiaanse zon en het prachtige heuvelachtige landschap. Alle deelnemers hebben er op en top van genoten, kijk hier voor meer foto's:

Alle deelnemers bedankt en tot ziens op een volgende reis of training bij Horizon Motor Reizen.


Team Horizon Motor Reizen

Bekijk hier de fotos

Triumph Factory Tour #2 2018

01 oktober 2018

Schitterend weer hadden we in Engeland tijdens de tweede Groepsreis naar de Triumph fabriek in Hinckley. Door het mooie weer toeren door het Peak Disktrict, de Yorkshire Dales, het Lake District en een Schotland nog mooier! Het bezoek aan het Triumph Factory Visitor Centre was daarbij de kers op de taart.

Dank aan alle deelnemers voor deze mooie en leuke reis!

Team Horizon Motor Reizen

 

Bekijk hier de fotos

Overname OK-Motorreizen

28 september 2018

Overname OK-Motorreizen

Oene Krist van OK-Motorreizen in St.-Jacobiparochie, gespecialiseerd in motor reizen in Oost- en Midden-Europa heeft zijn bedrijf verkocht aan Carlo en Jolanda Bankers, eigenaren van Horizon Motor Reizen. Met deze overname zal Horizon Motor Reizen in 2019 een volledig verzorgd programma in Oost- en Midden-Europa presenteren.

Oene Krist blijft de komende jaren nauw betrokken bij Horizon Motor Reizen en ziet de overname als een prachtige kans om verder te kunnen groeien. Carlo Bankers is erg enthousiast: "Zo kunnen we onze klanten een nog gevarieerder programma aanbieden in heel Europa en daarbuiten".

De komende periode zullen de nieuwe reizen voor het seizoen 2019 (dus ook die van OK-Motorreizen) op de website van Horizon Motor Reizen komen te staan.

Kom ook kijken naar onze brochure presentatie op zaterdag 24 november bij MotoPort Den Bosch
https://www.facebook.com/events/2162205164045240/

75-passen toer september

23 september 2018

Wat een ongelofelijke reis, ruim 75-passen door 7 landen, ruim 5000 km in 14 dagen. En dit alles met amper een half uur regen. Dit moet je gewoon een keer gedaan hebben in je leven

Alle deelnemers bedankt en tot ziens bij Horizon Motor Reizen

Groepsreis Dolomieten september 2018

18 september 2018

Wat was het weer een feest in de Dolomieten. Heerlijk weer en fantastische passen met heel veel bochten. En het uitzicht? Tja bekijk de foto's maar eens 😎.

Dank aan alle deelnemers voor jullie gezellige bijdrage aan deze reis en graag tot ziens op één van onze andere (groeps)reizen en/of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

X

Proef de zinderende sfeer van Noord-Afrika Sappige sinaasappels, kleurige tapijten, witte stranden en sprookjesachtige sfeer. Ontdek Marokko in 2020.