+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Nieuwsberichten

Motoren & Toerisme - Groepsreis Moezel 2017

24 april 2017

Dit weekend mochten wij een lang weekend naar de Moezel voor het Belgische motorblad Motoren & Toerisme organiseren en begeleiden samen met de redacteuren Jochen en Dirk. De weersvoorspelling was in aanvang niet heel goed, maar we hebben slechts een paar regendruppels moeten ontwijken en zelfs nog even genoten van de voorjaarszonnetje. Bovenal is er lekker gereden in het mooie Moezel gebied en was het erg gezellig!

Een verslag van deze reis volgt binnenkort in het magazine M&T.

Alle deelnemers bedankt en tot de volgende (groeps)reis / training bij Horizon Motor Reizen

Team Horizon Motor Reizen

Westerwald MotoPlus #1

18 april 2017

Afgelopen paasweekend was het eerste #MotoPlus lezersreis weekend in het Westerwald. Wat op vrijdag begon als een mooie dag werd op zaterdag al een dag met hier en daar een bui... Meer hier dan daar zeg maar....

Zondag was helaas niet heel veel beter al hebben de deelnemers toch nog veel droog kunnen rijden.

Op Maandag gingen de hemelpoorten open en was het gewoon kouder als met #Kerstmis in 2016 wat resulteerde in sneeuwbuien.

Gelukkig waren de deelnemers allemaal #positief gestemd en kreeg het weer ze niet uit het veld geslagen. Kortom, het was een succes weekend met slecht weer.. Snel op naar de volgende...

Alle deelnemers bedankt en tot de volgende (groeps)reis / training bij Horizon Motor Reizen​

Team Horizon Motor Reizen

Sauerland Navigatie Training #1

11 april 2017

Dit weekend hebben we genoten van een heerlijk voorjaarszonnetje tijdens de eerste #Navigatietraining in samenwerking met #Waypoint in het #Sauerland. De deelnemers hebben kennis opgedaan over #TomTom en #Garmin om goed te kunnen navigeren met de motor. En uiteraard hebben we dat in de praktijk getest met een omleiding in de tweede dagroute.

Alle deelnemers ook voor deze reis weer bedankt en graag tot ziens op één van onze volgende (groeps)reizen of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Video - Groepsreis Zuid-Spanje

05 april 2017

De groepsreis naar Zuid-Spanje is al weer even voorbij maar niet getreurd, hier zijn de beelden van dit prachtige gebied. Hier wil jij toch ook naar toe !?!?!

Veel kijkplezier !!

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Zuid-Spanje Maart 2017

29 maart 2017

Vorige week hebben we het motorseizoen mogen starten met de indrukwekkende eerste groepsreis naar Zuid-Spanje Andalusië. En wat hebben we met zijn allen genoten van de heerlijk wegen, prachtige uitzichten, historische steden en de Spaanse zon.

Alle deelnemers ook voor deze reis weer bedankt en graag tot ziens op één van onze volgende (groeps)reizen of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Start Groepsreis Zuid-Spanje

13 maart 2017

De start van de eerste #groepsreis #ZuidSpanje van het seizoen is gemaakt, vele motoren werden vandaag ingeleverd zodat ze komende week op transport naar Zuid-Spanje kunnen waar de temperaturen al tussen de 20 en 25 graden liggen.

Team Horizon Motor Reizen

Motorbeurs Utrecht

26 februari 2017

Vandaag alweer de laatste dag van de #MotorbeursUtrecht. Jij komt toch ook nog even langs vandaag bij ons !?!

Alvast veel plezier en tot straks, Hal 9, E046

Team Horizon Motor Reizen

X

De mooiste reis uit ons programma van 2019 Dat is deze motorreis naar Noord-Spanje & Portugal.
In 11 dagen rijdt je dwars door de Pyreneeën en over Picos naar het prachtige Porto. Ervaar het zelf en bekijk de prachtige beelden.