+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Nieuwsberichten

Berg en Bochten Training #2 Moezel

25 mei 2017

Het afgelopen weekend heeft onze tweede #Berg & Bochten #Basis #Training in het #Moezel gebied plaatsgevonden. Onder begeleiding van onze trainers Chris en Rene is er weer veel geleerd en sturen de deelnemers nu met meer gemak en zelfvertrouwen door de bergen en bochten.


Mocht je dit jaar je rijvaardigheid nog willen verhogen dan zijn er nog een paar plekken vrij op onze derde en laatste training dit jaar.


Deelnemers bedankt voor jullie vertrouwen en gezelligheid tijdens deze training. Graag tot een volgende keer op één van onze (groeps)reizen of trainingen.


Team Horizon Motor Reizen

Bekijk hier de fotos

MotoPort Lezersreis Sauerland #3

23 mei 2017

De laatste en derde #MotoPort #Sauerland #Lezersreis zit er weer op. Het begon met een nat pak bij aankomst in het Sauerland, gevolgd door drie schitterende zonnige en warme dagen. Kortom wederom heerlijk stuur plezier in een mooie omgeving met veel gezelligheid.


Deelnemers dank je wel voor jullie deelname en de gezellige dagen. Graag tot een volgende keer op één van onze (groeps)reizen of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Dutch Ducati Multistrada Training

16 mei 2017

In het eerste prachtige weekend van April mocht Horizon Motor Reizen de #3de berg en bochten training verzorgen voor de #DutchDucatiMultistra Facebook groep.

Wil jij met jou motorclub, motorzaak, vriendengroep, enz. enz. ook een training volgen of een reis maken neem dan even contact met ons op, er zijn vele mogelijkheden.

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Midweek Harz 2017

14 mei 2017

Vorige week ging de #Groepsreis #Midweek #Harz met een droge, maar frisse 2ºC van start. Al snel steeg de temperatuur gelukkig tot een lekkere en zonnige 18-21ºC. Met dit heerlijke weer, leuke stuurwegen en de mooie rustige omgeving in de Harz is door de deelnemers weer volop genoten.

Deelnemers wederom bedankt voor jullie deelname en gezelligheid en graag tot een volgende keer op één van onze (groeps)reizen of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Bekijk hier de fotos

Garmin Navigatie Training Gevorderd

11 mei 2017

Tijdens het afgelopen weekend zijn we in de #Moezel geweest met de #GarminGevorderden training. Naast het heerlijke sturen over de prachtige wegen rondom de Moezel hebben de cursisten veel bijgeleerd over hun toestel en over het maken van routes in #Basecamp. Kortom, een geslaagd weekend !!!

Alle deelnemers bedankt voor jullie deelname en tot ziens op een van onze reizen / trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

MotoPort Lezersreis Sauerland #2

09 mei 2017

Dit weekend was al weer de tweede #MotoPort #lezersreis naar het #Sauerland. Het voorjaarszonnetje was heerlijk aanwezig wat natuurlijk het beste ingrediënt is voor een lekker weekend motorrijden in het mooie Sauerland. De vele bochten en mooie uitzichten op de routes maken het dan verder compleet. De deelnemers hebben zich dan ook goed vermaakt en wat was het weer gezellig!

Alle deelnemers bedankt voor jullie gezelligheid en graag tot een volgende keer op één van onze (groeps)reizen of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Thüringen 2017

02 mei 2017

Vorige week is de groepsreis naar het Thüringen Woud gereden. De nieuwe lange routes, waarbij ook Tjechië aangedaan wordt, zijn met veel plezier gereden door de deelnemers. Ondanks de frisse temperaturen, was een leuke en gezellige reis. 

Alle deelnemers bedankt en tot de volgende (groeps)reis / training bij Horizon Motor Reizen.

Team Horizon Motor Reizen

MotoPort Lezersreis Sauerland #1

27 april 2017

Dit weekend was de eerste #MotoPort #Groepsreis naar het #Sauerland. Het werd een fris maar leuk lang weekend motorrijden, waarbij de zon zich ook nog even heeft laten zien. De deelnemers hebben het naar hun zin gehad en lekker gereden in het mooie heuvelachtige Sauerland.


Alle deelnemers bedankt voor jullie gezelligheid en graag tot een volgende keer op één van onze (groeps)reizen of trainingen.


Team Horizon Motor Reizen

X

Ontdek de historie van Midden Europa en Oekraïne Een fantastische route door heuvelachtige en glooiende landschappen met overnachtingen in de geweldige steden Krakau, Kiev, Boedapest en Praag.