+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Nieuwsberichten

Brochure 2018 - Kink in de kabel

12 december 2017

Na het versturen van onze brochure kwamen er steeds meer berichten van jullie dat onze brochure niet ontvangen was...
Inmiddels is "de kink in de kabel" gevonden en worden de overige brochures alsnog verstuurd en vallen deze komende week bij je op de mat. Excuses voor het eventuele ongemak.

Team Horizon Motor Reizen

Brochure 2018

30 november 2017

Afgelopen zaterdag was de #Presentatie van onze nieuwe motorreis brochure 2018. Erg gezellig en vele bekenden hebben elkaar weer gezien en maar meteen een reisje geboekt voor het nieuwe jaar.

Inmiddels is er hard gewerkt om de nieuwe brochure in te pakken en klaar te maken voor verzending. Komende week kunnen jullie hem allemaal op de mat verwachten.

Alvast veel lees plezier en mochten er vragen zijn dan horen we dat natuurlijk graag .

Alvast een heerlijke pakjesavond gewenst !

Team Horizon Motor Reizen.

Brochure presentatie 2018

20 november 2017

Het seizoen 2017 loopt op haar einde en de brochure voor 2018 begint al aardig vorm te krijgen. In 2018 bestaat Horizon Motor Reizen 25-jaar en dat laten we niet zomaar voorbij gaan. Het wordt een bijzonder jaar met enkele nieuwe reizen en er komt een Jubileum Special 2018, waarheen vertellen we nog niet. Wat we wel al graag vertellen is wanneer de presentatie van de nieuwe brochure 2018 is, namelijk op 25 november bij MotoPort Den Bosch van 10:00 uur tot 17:00 uur. Zet hem vast in je agenda en mis hem niet.

Wij zorgen voor de koffie / thee en de Bossche bollen, tot dan !!

Team Horizon Motor Reizen

Samenwerking KNMV

10 november 2017

Al ruim dertig jaar biedt KNMV haar leden prachtige reizen in Europa aan. Komend jaar wordt het reisaanbod aangevuld met twee reizen die KNMV en Horizon Motor Reizen voor het eerst samen organiseren. In april wordt het reisseizoen aangetrapt met de Openingstoer naar het Sauerland en begin mei wordt een speciale reis naar Marokko georganiseerd.

Kijk snel verder voor meer info: https://goo.gl/MTTCqN 


Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Zuid Spanje Oktober 2017

31 oktober 2017

De laatste groepsreis van dit jaar zit erop. De deelnemers zijn weer thuis en de meeste motoren zijn weer opgehaald. En wat was het weer een leuke reis naar het mooi Zuid Spaanse Andalusië.

Het seizoen 2018 is voor ons in volle gang. De nieuwe brochure is bijna klaar en de meeste reizen voor 2018 staan inmiddels online.

Deelnemers dank je wel! We hebben samen met jullie weer een fantastische leuke reis mogen beleven!

Team Horizon Motor Reizen

Groepsreis Corsica 2017

04 oktober 2017

Wat blijft Corsica toch een schitterend eiland. Een waar paradijs voor een leuke motorvakantie. Dit hebben de deelnemers van de #Groepsreis #Corsica onlangs mogen beleven. Iedereen is inmiddels weer thuis en hebben er een mooie herinnering bij!

Deelnemers dank je wel voor jullie deelname en een gezellige reis.

Team Horizon Motor Reizen

Bekijk hier de fotos

Groepsreis Dolomieten September 2017

28 september 2017

Deze maand werd ook de jaarlijks populaire tweede #groepsreis naar de #Dolomieten verreden. Het was een enerverende en leuke reis met zon én sneeuw. Volop plezier en genieten van de indrukwekkende Dolomieten voor de deelnemers.

Deelnemers dank je wel voor deze leuke en gezellige trip in de Dolomieten. Graag tot ziens op één van onze (groeps)reizen en/of traingen.

Team Horizon Motor Reizen

Bekijk hier de fotos

Groepsreis Motoren & Toerisme - Sauerland 2017

27 september 2017

Dit weekend zijn we samen met de Belgische lezers van Motoren & Toerisme naar het #Sauerland geweest. Daar deed de herfst voorzichtig zijn intrede. Gecombineerd met een lekker middag zonnetje is er heerlijk gestuurd met mooie uitzichten over het Sauerland.

Meer foto's van deze reis vind je hier: https://www.horizonmotorreizen.nl/lezersreis/duitsland/mt-sauerland/fotos-reizigers

Deelnemers en lezers van Motor & Toerisme nogmaals bedankt voor het gezellige weekend sturen samen en graag tot ziens in 2018 op één van onze (groeps)reizen en/of trainingen.

Team Horizon Motor Reizen.

Bekijk hier de fotos
X

Proef de zinderende sfeer van Noord-Afrika Sappige sinaasappels, kleurige tapijten, witte stranden en sprookjesachtige sfeer. Ontdek Marokko in 2020.