+31 (0) 493 320235

Motorreis Schotland

Vriendelijk, ruig en indrukwekkend ineen. De omgeving is adembenemend, de wegen slingeren door de natuur, dit is een motorreis door Schotland !

Horizon Motor Reizen en Schotland

Horizon Motor Reizen is een organisatie die op een professionele wijze motorreizen organiseert. In de afgelopen jaren hebben wij voor duizenden motorrijders een prachtige en onvergetelijke motorreis mogen verzorgen.  Onze twintig jaar ervaring is voor u de garantie dat ook u een fijne motorreis kunt beleven.

Individuele motorreis Schotland

Boek alleen, met partner, met je eigen groep, of zelfs met de hele motorclub wanneer het jou uitkomt.

Bekijk individuele motorreis Schotland

 

 

Groeps motorreis Schotland

Individueel rijden (of in groepjes die zich gedurende een reis vormen). Tijdens je motorreis is er reisbegeleiding aanwezig om routes toe te lichten en je te voorzien van toeristische informatie. Ook wanneer je pech hebt met je motor kunnen zij je ondersteunen.

Bekijk groeps motorreis Schotland

Ruige motorreis Schotland

Schotland is een schitterend land vol ruige kliffen en adembenemende vergezichten De hooglanden die je tegenkomt tijden je motorreis door Schotland zijn ronduit spectaculair. Je rijdt veelal over smalle doch goed berijdbare wegen waar je onder de indruk zult zijn van de ongerepte natuurgebieden en grillige kusten. Ook imposante kastelen ontbreken niet tijdens je motorreis door het ruige Schotland.

Je motorreis Schotland begint iedere dag natuurlijk met een stevig Schots ontbijt. Waarna je de dagroutes volgt, die je laten leiden langs gezellige dorpjes en adembenemende uitzichten.

Motorreis Schotland door Horizon Motor Reizen

Om op eigen initiatief een goede en complete motorreis te regelen is een hele uitdaging. Wij, bij Horizon Motor Reizen zorgen ervoor dat jouw motorreis door Schotland onvergetelijk wordt, waarbij alles geregeld wordt. Je motorreis Schotland is namelijk inclusief; overtocht vanuit IJmuiden naar Newcastle, in een uiterst comfortabele hut met eigen toilet en douche. Tijdens je motorreis in Schotland verblijf je in verschillende hotels. Het stevige Schotse ontbijt en  en een smakelijk diner zijn hierbij inbegrepen. Daarbij krijg je alle dagroutes op roadbook of GPS zodat navigeren over de ruige Schotse hooglanden een plezier wordt. Ook toeristenbelasting is inbegrepen en  je motor kan veilig worden geparkeerd op het eigen terrein. Een uiterst complete motorvakantie Schotland dus.

De stelling “Jouw wens kent bij ons geen grens” zullen wij waarmaken