+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Kroatie - Kroatische Kusten

vanaf €595

Je volgt deze reis de Kroatische Kustweg, met prachtige dorpjes en mooie kleine baaitjes, tot aan de historische stad Dubrovnik. 

De bruisende hoofdstad van Slovenië, Ljubljana, is het startpunt van je reis. Via Istrië, het grootste schiereiland van de Adriatische Zee volg je de bekende Kroatische Kustweg en rijd je in twee dagen naar de meest zuidelijke stad van Kroatië, Dubrovnik. Je hebt alle tijd om deze prachtige, oude stad, vol historie te bekijken. Dubrovnik staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco en is werkelijk schitterend.

Ervaringen van onze klanten

Ik had de pech dat het sinds jaren niet zo veel en hard had geregend in Kroatië. Bovendien was het bijzonder koud voor de tijd van het jaar. Ondanks deze matige weeromstandigheden heb ik enorm van deze reis genoten. De afwisseling van.. Lees verder

2019-05-23

Na Dubrovnik rijd je Bosnië Herzegovina binnen

In de bergen van het bosrijke Bosnië is het een stuk koeler. Je volgt een mooie route met onderweg diverse bezienswaardigheden, o.a. de 16-eeuwse Ottomaanse boogbrug bij Mostar, die herbouwd is, nadat hij in 1993 was vernietigd tijdens de Joegoslavische burgeroorlog. Je verblijft ook een dag In Sarajevo, de stad waar de Oostenrijkse troonopvolger Frans Ferdinand werd vermoord. Deze moord vormde de aanleiding voor de Eerste Wereldoorlog. Je kunt ook kiezen voor een rit door de bergen van Srebrenica, eveneens een plek met een beladen geschiedenis.

De laatste dagen rijd je terug naar het eindpunt van deze reis, Ljubljana, met als mooie afsluiting een bezoek aan de Plitvicka Meren, met de bekendste watervallen van Kroatië.

Boek nu