+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Europa - 5-Landen Toertocht

vanaf €49

Prachtige bezienswaardigheden

Omdat de toertocht niet aan data gebonden is, heb je de mogelijkheid naar eigen inzicht een datum te plannen. Hierbij is het aan te raden, dat buiten de weekenden, de wegen minder druk zijn en je volop kunt genieten van de schitterende gebieden waar je doorheen rijdt. Onderweg is er voldoende gelegenheid om eens te stoppen en een bezienswaardigheid te bezoeken of om zomaar een wandeling te maken. Ook kun je regelmatig van de route afwijken om een stad of dorp te bezoeken en vervolgens de route weer op te pakken.

De toer is zodanig uitgezet dat je voldoende overnachtingsmogelijkheden tegenkomt. De talloze (veelal aan snelstromende riviertjes gelegen) campings, hotels of de gezellige doch betaalbare pensions, bieden je een prima onderkomen voor de nacht. Reserveren is meestal niet nodig. Zeker wanneer je buiten de weekenden of het hoogseizoen reist.

De toertocht is geschikt voor iedere motorrijder, met of zonder ervaring en de duidelijke routebeschrijving staat garant voor een boeiende tocht. Horizon Motor Reizen is er vanuit gegaan dat deze toer in 2 of 3 dagen kan worden gereden. Het is echter  bij ons bekend dat menigeen in het verleden zijn of haar complete vakantie rond deze toer heeft doorgebracht.

Ervaringen van onze klanten

Van 6 t/m 8 mei 2016 zijn wij voor het eerst, met beide een Kawasaki Z800, naar het buitenland gegaan. Het was tevens onze eerste ervaring met Horizon. Wij zochten een leuke bochtige route dat in een weekend te rijden viel. Vandaar dat wij voor de.. Lees verder

2016-05-15

Van 2 t/m 6 sept 2013 hebben wij de 5 landen toertocht gereden.Wat een geweldig mooie route is dit! Alles zit in deze route. Wij hebben in Vaals, Berdorf, Mesenich en Doenrade geslapen. Thuis hebben wij de route in 2 uren tijd op GPS gezet. We heb.. Lees verder

2013-09-27

Aanvragen van deze 5-landen toertocht ?

Maak € 49,- over op bankrekeningnummer NL49RABO0180541005 onder vermelding van 5-landentoertocht. Stuur daarna een mail naar Info@HorizonMotorReizen.nl met hierin of je de route in ITN (TomTom) of op GPX (Garmin) formaat wenst te ontvangen.

Binnen 5 werkdagen ontvang je een mail met de 5-landentoertocht in het door jou aangegeven formaat.

 

Boek nu