+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Duitsland - Dresden

vanaf €459

Gemoedelijke sfeer

Dag 1: De motorreis begint met een toeristische route vanuit Nederland naar de eerste overnachtingsplaats in de Duitse Harz.

Dag 2: Via een mooie rij-route door centraal Duitsland rij je Dresden binnen. De stad is vooral bekend geworden door het grote geallieerde bombardement in 1945. Na de oorlog is begonnen met grootschalige renovaties om Dresden weer het vooroorlogs gezicht te geven (“Florence aan de Elbe”).  

Dag 3: Vandaag heb je alle tijd om de stad uitgebreid te verkennen. Wat opvalt is dat de stad bruist van leven, zowel in het historische centrum als in de directe gebieden daar om heen. Ook bij de Elbe langs is het gezellig flaneren. 

Ervaringen van onze klanten

Na 20 jaar hebben we weer een motorreis gemaakt. via Horizon motor reizen naar Dresden. Alles was goed behalve de ritten vonden we te lang teveel km. We konden onderweg eigenlijk geen bezichtigingen doen ivm tijd nood. .. Lees verder

2019-09-05

Elbsandsteingeberte 

Dag 4: Je kunt weer motorrijden. Er is een prachtige route van ca. 180 km. voor je gemaakt die je grotendeels door het markante Elbsandsteingebergte leidt. Aan de grens bij Hrensko pak je nog een heel levendig stukje Tsjechië mee, een vrolijk straatje met veel kraampjes met koopwaar, restaurantjes en terrassen.

Dag 5: Een toeristische route brengt je terug in de Harz voor de laatste overnachting in Maagdenburg. Onderweg passeer je Lutherstad Wittingen

Dag 6: Omdat het hotel in Maagdenburg zo goed als aan de grote weg staat, kun je er voor kiezen om via de Autobahn naar huis te rijen of een toeristische route naar huis te rijen. Daarmee komt een einde aan deze korte maar mooie tour naar Dresden.

Boek nu