KNMV Reisbegeleider logo
Aantal dagen
4
Reisdata

23 t/m 26 oktober 2020

  Ontelbare bochten, prachtige uitzichten en vlakbij Nederland. Dit jaar nemen we je mee naar de Duitse Vulkaan Eifel.

  Ontdek onze roadshows!
  Deze reis is inclusief
  • 3 hotelovernachtingen
  • 3 ontbijtbuffetten
  • 3 diners
  • toeristische route heenreis op GPS
  • Alle dagroutes op GPS
  • toeristische route terugreis op GPS
  • Horizon Motor Reizen Routegids
  • Pech ondersteuning
  • Toeristenbelasting
  • Parkeergarage
  • Uniek Horizon Motor Reizen Gadget

  Media van MotoPort Lezersreis 2 Eifel 2020

  Over deze reis MotoPort Lezersreis 2 Eifel 2020

  Lezersreis MotoPort 2020 - Eifel

  Speciaal voor de MotoPort lezers hebben we in 2020 opnieuw een prachtige reis voor je uitgezet.

   

  Talrijke bochten, hoogteverschillen en een uitstekend wegdek

  De Vulkaan Eifel is een prachtig gebied in de Eifel waar je kan genieten van de meest ruige natuur die de Eifel te bieden heeft. Je rijdt over prachtige wegen door een landschap waar vroeger de vulkanen actief waren. Kratermeren, bossen en prachtige panorama uitzichten kom je onderweg tegen op de motor. Bergen, heuvels, haarspeldbochten, alles waar je als motorrijder voor naar de Eifel komt vind je hier.

  Prachtige routes in de Eifel vlakbij de Nürburgring

  In dit motorparadijs hebben we een aantal schitterende routes voor je uitgezet, die je naar de Vulkaan Eifel en de oude Nürburgring leiden. Op het oude racecircuit kan je een ronde maken voor €30,- Wees er wel op bedacht dat je niet de enige zult zijn en dat er tussen de 'racers' veel onervaren automobilisten en motorrijders rond zullen rijden. De aanrijroute start bij de grensovergang naar Duitsland op de A76 bij Heerlen/Bocholtz. Het eerste gedeelte rijdt je over de snelweg A4 en A44 om vervolgens de snelweg te verlaten onder Aachen. De bochten blijven elkaar opvolgen en de omgeving is compleet veranderd naar een bergachtig landschap met prachtige uitzichten. De B, L en K wegen wisselen elkaar af. Je rijdt over een prachtige K weg met 12% helling door het weidse Duitse landschap.

  De dagroutes zijn zo uitgezet dat we je de mooiste, kleinste wegen van de Eifel laten zien. Beide dagroutes zijn er in een korte en lange variant en komen zelfs tot in Luxemburg. Je kunt per dag kiezen tussen de korte (220 km) of de lange (300 km). Uiteraard is er reisbegeleiding van Horizon Motor Reizen aanwezig mocht je met pech komen te staan.

  Hotel Hullen

  Het hotel voor deze break is een schoolvoorbeeld van Duitse degelijkheid. De eigenaar is zelf enthousiast motorrijder. Elke ochtend staat er een goed verzorgd ontbijt voor je klaar, zodat je een stevige bodem kunt leggen voor de nieuwe dag. Aan het einde van de dag kun je van de route nagenieten op het terras van het hotel. 's Avonds kun je aanschuiven voor een 3-gangendiner.


  De laatste dag rij je via een toeristische route, onder andere door de Hoge Venen en het Limburgse Mergellandschap, weer naar huis.

  Data en prijzen

  vrijdag 23 t/m maandag 26 oktober 2020

  Prijs op basis van 4 dagen

  € 289,00

  Duopassagier

  € 289,00

  Toeslag: 1-persoonskamer

  € 59,00

  Toeslag: 2-persoonskamer voor alleengebruik

  € 129,00

  Er zijn nog geen ervaringen van reizigers achtergelaten

  Laat als eerste je ervaring achter

  Ervaring achterlaten

  Even geduld..

  We zijn bezig met het bevestigen van je boeking.