+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Oekraïne - Groepsreis Midden Europa en Oekraïne

16 juni tot 29 juni

vanaf €1545

Fantastische routes

Deze prachtige reis door Polen, Tsjechië, Slowakije en Hongarije voert je door het Harzgebergte, het Reuzengebergte op de grens van Polen en Tsjechië, het Laag Tatra gebergte in het grensgebied van Polen en Slowakije en tenslotte het Bukk gebergte in Hongarije. Een fantastische route door heuvel- en bergachtige gebieden met fraaie vergezichten, vlot te rijden omdat de bergen niet zo hoog zijn.

Onderweg verblijven we in bijzondere plaatsen, zoals o.a. de van historie vervulde steden Krakau, Kiev, Boedapest en Praag.

 

 

 

 

Ervaringen van onze klanten

Geweldige reis, leuk gezelschap, prima begeleider. Afstanden zijn fors en het landschap misschien niet altijd uitdagend maar het voormalige “ Oostblok “ is nu heel bijzonder om te beleven. Er staan grote veranderingen voor de deur en j.. Lees verder

2019-07-05

Zeer mooie en afwisselende reis ,zowel voor landschap als steden. je moet wel een ervaren motorrijder zijn om de vele km aan te kunnen maar de beloning komt op het einde van de dag met een lekker diner. alles is goed verzorgt en oo.. Lees verder

2019-07-04

Bijzondere bezienswaardigeden

Via een mooie toeristische route door de Harz, het Elbsandsteingebergte bij Dresden en het Reuzengebergte (laaggebergte) met overnachtingen in Maagdeburg en de Poolse stad Jelenia Gora komen we aan in het historische Krakau. Krakau was de oude hoofdstad van Polen en heeft een prachtig centrum. In het midden van het levendige centrumplein Rynek Glówny prijkt de monumentale lakenhal Sukiennice met daarom heen vele terrassen. In de hoogtijdagen was Sukiennice het een centrum voor internationale handel. Er werden specerijen, zijde, leder en was uit het Oosten verkocht en de exportproducten textiel, lood en zout uit de Wieliczka-zoutmijn. Vlakbij Krakau is ook het meest beruchte concentratiekamp van de nazi’s: Auschwitz-Birkenau. Ongeveer 70 km vóór Krakau passeren we dit gebied en bestaat de gelegenheid om het te bezoeken.

Na Krakau steek je de grens over naar Oekraine.

Met een tussennacht kom je in het fraaie Kiev aan. Daar laat je een dag de motor staan en gaan je de bezienswaardige stad in.  Na Kiev leidt de route ons dwars door Oekraine naar de grens van Hongarije. Een prachtige route brengt je vervolgens in Boedapest waar je een volle dag hebt om de stad te bezichtigen.  De laatste stad op de route is Praag, de Gouden Stad, aan de Moldau rivier. Het historisch centrum prijkt op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Nog vol van het indrukwekkende Praag rijd je via het Erts- en Harzgebergte weer terug naar Nederland.

008aa