+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Engeland - Triumph Factory Visitor Experience - Motorcentrum Eibergen

02 juli tot 07 juli

vanaf €799

Samen met Motor Centrum Eibergen naar de Triumph Factory Visitor Experience

Ga samen met Motor Centrum Eibergen naar de roots van Triumph!

Deze rondreis voert je onder meer door het schitterende Yorkshire Dales en Lake District. Het hoogtepunt van de reis is het bezoek aan de Triumph fabriek en het splinternieuwe Visitor Centre in Hinckley in het graafschap Leicestershire. En dat is uiteraard inclusief een uitgebreide rondleiding in de fabriek.

 

 

Ervaringen van onze klanten

Hoewel het weer de eerste dagen niet zo gunstig was, heb ik genoten van deze reis. De routes waren pittig en gingen door streken die ik in Engeland niet had verwacht. De begeleiding door Jos was perfect. Jammer dat hij geen bier drinkt.

2019-06-20

Dag 1 Op dinsdag 2 juli verzamelen we aan het einde van de middag bij Motor Centrum Eibergen. Hier wordt je getrakteerd op een lekkere eenvoudige maaltijd. Mocht het beter voor je passen om rechtstreeks naar de haven te rijden dan kan dat ook. Uiterlijk 18:30 uur checken we in voor de ferry in de haven van Rotterdam. De nachtboot vertrekt hier om 20:30 uur naar Hull. 's Avonds kun je aan boord genieten van de faciliteiten en de gezelligheid tijdens de boot overtocht. 

Dag 2 Meert de ferry om 8:00u 's ochtends aan in Hull. Vroeg uit de veren, genieten van het ontbijt aan boord en uitschepen om een mooie route via het Peak District te gaan rijden naar Hinckley. In het hotel in Hinckley is er een ruime en comfortabele kamer gereserveerd en een heerlijk drie gangen keuze diner. Na het diner is er nog ruim voldoende tijd om in de Triumph bar een drankje te doen en gezamenlijk na te praten over de route van vandaag.

Dag 3 Na een uitgebreid ontbijtbuffet rij je naar de fabriek waar je een exclusieve 'visitor experience' krijgt. Tijdens deze rondleiding krijg je een kijkje achter de schermen van Triumphs wereldberoemde Engelse hoofdkwartier. De gids laat je onder meer de fabricage van de motors zien en vertelt je heel wat nieuwe feiten over het motormerk. De middag kun je naar eigen inzicht invullen. Een bezoek aan het National Motorcycle Museum in Bickenhill is een aanrader. Dit is het grootse motormuseum van Groot-Brittanië.

 

Dag 4 Je verlaat Hinckley met een mooie herinnering aan de geboortegrond van je motor op zak. Je rijdt opnieuw door het Peak District National Park, maar volgt een andere route, die je naar het Yorkshire Dales National Park leidt. Het is een schitterende route met afwisselende wegen en uitzichten op de Engelse Midlands. Als je wilt, kun je Manchester bezoeken. Daar rij je namelijk rakelings aan voorbij. De route eindigt bij het volgende hotel in Yorkshire Dales, dat aan de rand van het Lake District ligt.

Horizon-Motor-Reizen---Blom-On-Tour-Factory-2018-107
Horizon-Motor-Reizen---Triumph-Groepsreis-Juni-2018-135

Dag 5 De laatste dag rij je via een geweldige route naar Newcastle. Je verlaat de Yorkshire Dales om vrijwel meteen het Lake District National Park in te rijden. De wegen zijn hier fantastisch, net zoals de uitzichten op de prachtige groene omgeving. Als je het Lake District verlaat, pak je nog een klein stukje Schotland mee. Via het Northumberland National Park en het Kielder Forrest vervolg je je weg richting Newcastle. Daar neem je aan het einde van de middag de nachtboot naar IJmuiden. Je krijgt wederom een uitstekend verzorgd diner. Na afloop kun je een afzakkertje nemen in een van de bars en je daarna in je hut door de veerboot in slaap laten wiegen.

 

Dag 6 Na een stevig ontbijt kom je rond 9.00 uur in IJmuiden aan en rij je van de ferry af. In de haven nemen we afscheid van elkaar. Met een tas vol herinneringen aan Triumph en 'beautiful England' rij je weer terug naar huis. Wel weer aan de rechterkant van de weg natuurlijk!