+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze groepsreis eenvoudig en snel.

Boek nu

Baltische Staten - Groepsreis Baltische Staten

14 juli tot 28 juli

vanaf €1479

Deze begeleide reis naar de Baltische Staten is bestemd voor de meer ervaren motorrijder

De dagafstanden zijn op zich goed te doen, maar we rijden in totaal wel ongeveer 5000 kilometer, niet niks dus.  In het programma zijn drie rustdagen opgenomen, er is dus ook tijd om te relaxen.

Mocht je toch moeite hebben met de afstand, dan zijn de 13- of 15-daagse individuele reizen naar de Baltische Staten wellicht een goed alternatief. Je reist met de veerboot van Kiel naar Klaipeda in Litouwen en vice versa. Je begint en eindigt je reis ontspannen.

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

Startpunt van de reis is Odoorn in de provincie Drenthe

Vandaar rijden we via fraaie binnenwegen naar Mecklenburg-Vorpommern, de meest oostelijk gelegen deelstaat van Duitsland. De reis voert ons ook door het groene en waterrijke Mazurië in Polen, bekend als “het land van duizend meren”. Onderweg bezoeken we diverse historische stadjes en andere bezienswaardigheden. In Litouwen beginnen we onze reis door de drie Baltische Staten.

Tallinn, Riga en Vilnius

De routes die je rijdt zijn mooi en vooral rustig. Onderweg is veel bijzonders te zien. In Litouwen o.a. de bekende pelgrimberg, ook wel Kruisberg genoemd, een passende naam voor een berg vol oude kruizen.  Ook Grutas Parkas is uitzonderlijk. Het is een themapark, vol met standbeelden uit de Sovjet-Russische tijd, die hier bijeengebracht zijn. Het park staat ook wel bekend als Stalin’s World.
In Letland breng je een bezoek aan het historische Sigulda, bekend als het “Zwitserland van Letland”.
Aan de Noordwestkust van Letland liggen prachtige watervallen, de een nog mooier dan de ander.
Verder heb je natuurlijk alle tijd om de drie hoofdsteden Tallinn, Riga en Vilnius te bezoeken, waar je telkens twee keer overnacht.

190
Boek nu
X

Presentatie dag Motor Reizen Voor een aantal prachtige motor reizen uit ons programma organiseren wij een presentatie dag. Toegang is gratis, maar wel op inschrijving.