+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze groepsreis eenvoudig en snel.

Boek nu

Baltische Staten - Baltische Staten

12 juli tot 26 juli

vanaf €1279

De Baltische staten (zonder bezoek Sint Petersburg)

Dit is de reis naar de Baltische staten met het bezoek aan Sint Petersburg. Link naar de reis met bezoek Sint Petersburg: https://www.horizonmotorreizen.nl/groeps-reizen/baltische-staten/motorreis-baltische-staten-met-sint-petersburg

Estland, Letland en Litouwen, gelegen aan de Oostzee, zijn veel bezochte en populaire bestemmingen in Oost-Europa. De sfeervolle, middeleeuwse hoofdsteden Tallinn, Riga en Vilnius, op korte afstand van elkaar gelegen, prijken met recht alle drie op de Unesco werelderfgoedlijst en zijn ook alle drie Culturele hoofdstad van Europa geweest.

Ervaringen van onze klanten

Het was een zeer mooie reis, heel anders dan de traditionele Horizon Motorreizen, veel minder stuurwerk en bochten, maar zeer mooie landschappen en natuur met als hoogtepunt natuurlijk de drie hoofdsteden Vilnius, Talinn en Riga. Een echte aanrade.. Lees verder

2019-07-31

Deze begeleide reis naar de Baltische Staten is bestemd voor de meer ervaren motorrijder.

De dag afstanden zijn op zich goed te doen, maar we rijden in totaal wel ongeveer 5000 kilometer, niet niks dus.  In het programma zijn drie rustdagen opgenomen, er is dus ook tijd om te relaxen. Let op deze reis is niet gevuld met vele bergen en bochten, deze reis laat je prachtige gebieden en steden zien. De reis staat vol van cultuur, bezienswaardigheden en ervaringen in Oost-Europa. En dat op jouw eigen motor beter kan het niet.

Startpunt van de reis door de Baltische Staten is Odoorn in de provincie Drenthe.

Vandaar rijd je via fraaie binnenwegen naar Mecklenburg-Vorpommern, de meest oostelijk gelegen deelstaat van Duitsland. Op weg naar Litouwen voert de reis je verder door het groene en waterrijke Mazurië in Polen, bekend als “het land van duizend meren” en dwars door Letland en Estland naar de grens met Rusland.  Onderweg bezoek je diverse historische stadjes en andere bezienswaardigheden.

004
Horizon-Motor-Reizen-Groepsreis-Baltische-Staten-32

Op 16 juli

rijdt je naar de prachtige oude stad Vilnius om vervolgens naar Tartu, Tallinn en Riga te rijden. In Riga de prachtige hoofdstad van Letland verblijven we 2 dagen. Deze reis zit boordevol cultuur en bezienswaardigheden.

 

Op 22 juli komt de groep weer samen in Litouwen en vervolgen we gezamenlijk onze reis. Je volgt mooie en rustige binnenwegen en rijdt opnieuw door het prachtige Mazurië naar Poznan, een levendige handels- en studentenstad. Ook breng je nog een bezoek aan Potsdam, onder de rook van Berlijn. Vanaf Potsdam zet je de reis voort naar Nederland.

Boek nu