+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Pyreneeën

Marc en Sandra

30-09-2018

Heel mooie vakantie gehad : veel zon, prachtige routes,... Alleen het avondeten in het hotel viel tegen : personeel sprak enkel Spaans, dus communicatie was niet evident. Er was wel een menu in het Engels beschikbaar, maar door het taalprobleem hebben we toch een paar keer eten gekregen dat we niet besteld hadden. Voor de rest : schitterend hotel qua ligging, ontbijt en kamers.

Pyreneeën

Marcel Kersjes

31-10-2017

Hoi,

heb vorige week de Spaanse Pyreneeën reis gedaan. het was 1 groot fantastisch mooi avontuur. De routes zijn erg mooi en bijzonder fijn om te rijden. Het hotel was goed, het eten lekker en de Spaanse medewerkers zeer vriendelijk en behulpzaam.  Jammer dat ik hier maar 2 fotoos kan uploaden en niet meer. op mn Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100004220626272 staan heel veel mooie fotoos van deze reis. Op YouTube https://www.youtube.com/channel/UCfOke1haOl5SpoDQUtiZK0w?view_as=subscriber staan enkele filmpjes.

een echte aanrader, TOP! 

Pyreneeën

Pim

26-09-2017

Hotel in Jaca, de omgeving en de routes waren perfect, dit keer zijn we met de motoren op de aanhanger naar Spanje gereden, deze konden allemaal in een afgesloten parkeer kelder, ideaal.

Dit gaan we zeker nog een keer doen.

 

Pyreneeën

Jan Drofmans

18-09-2017

Fijne motorreis in de wondermooie Pyreneeën.  Verzorgd hotel met ruime overdekte en afgesloten garage voor de motor en vriendelijk personeel.  Mooie en gevarieerde trips met soms keuze tussen lange en korte versie.  Tussenstop voor heen- en terugreis in Sarla is zeker ook een aanrader.

Pyreneeën

Patrick van Pinxteren

22-09-2016

De routes waren super, wat een mooie wegen. Het restaurant had een wat wisselend kwaliteit eten.

Pyreneeën

paul van cappel

18-10-2015

De Pyreneeën in Spanje zijn gewoon prachtig , honderden bochtjes hebben we gedaan , gereden door valleien  met rondzwevende Gieren en andere roofvogels, omgeven met mooie burchten,kastelen en verlaten dorpen. UItgedroogde rivieren en prachtige rotsformaties, vlakten waar de meeste spaghetti westerns werden gedraaid. Een hele mooie reis gehad, Carlo chappoo.

Apropoo de reis met de afbeelding van die stone circles van mei in 2016  is in Dromberg zuid Ierland , ben daar toevallig ook geweest.  Groetjes pol

Pyreneeën

ROEGEJ

13-08-2014

Voor de achtste keer bij Horizon Motor Reizen geboekt, nu voor de eerste keer individueel. Carlo heeft als nieuwe eigenaar de Pyreneeën toegevoegd aan zijn programma. Wat hebben wij genoten, prachtige routes goed Hotel en wat een weer tot 38 gr. Waren blij met de aanschaf van onze koelvesten. Ook hadden wij de kans de tour te bezoeken voor ons een ware belevenis. Noorwegen heeft ons hart gestolen maar ook  de Spaanse Pyreneeën is een reis waar wij ons thuis voelden. Een aanrader, ga zo verder team Horizon Motor Reizen .

Roelof & Geja.

Pyreneeën

Bart

30-07-2014

Dit was de tweede keer dat ik met Horizon Motor Reizen op vakantie ging , dit jaar was het Spanje en ja hoor weer geslaagd Bedankt en tot volgende keer Mvg Bart

X

Presentatie dag Motor Reizen Voor een aantal prachtige motor reizen uit ons programma organiseren wij een presentatie dag. Toegang is gratis, maar wel op inschrijving.