+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Lofoten

Hans van Rooij

17-07-2018

Uit en thuis reden wij (vanuit Brabant) 6.550 km over goede wegen. Slechts een klein stukje was gravel en heel goed te doen.

De routes zijn prima voor de geoefende motorrijder te doen. Overigens mooier (bochtiger) dan ik vooraf gedacht had. We hebben hier en daar een pasje extra gepakt wat zeer de moeite waard is. Wij hebben de reis zonder rustdag gedaan en dat zijn dan dagen van 7 a 8 uur op de motor. Je stapt echter regelmatig af om al het moois te bewonderen. Wij waren zo'n 10 uur per dag onderweg.

De hotels onderweg zijn 'standaard'. Het is verstandig om de dag voor aankomst te bellen dat je later komt en een tafel wilt reserveren voor het diner. Over het algemeen was het diner en ontbijt ruim voldoende. In het weekend opletten dat het restaurant vroeger gesloten kan zijn (dat hoor je dus ook als je vooraf even belt). Iedereen spreekt gewoon Engels.

Onderweg maak je veel gebruik van veerboten. Er zijn gratis boekjes te krijgen met de vaartijden. Erg handig om je vertrektijd en pauzes te plannen. Je kunt zomaar een uur op een veerboot wachten als hij net vertrokken is en dat is jammer en de dagrit kost dan nog meer tijd. Meestal wacht je ook op een parkeerplaats zonder beschutting. Plannen is dus handig!

Tanken is nooit een probleem en bij de tankstations kun je meestal verse broodjes kopen. Koffie is er overal, maar niet altijd met koffiemelk :-)

Noorwegen is geen EU land en betaal je dus extra voor pinnen onderweg. Wij betaalden de veerboten contant en bij het tanken gaven we de slang door. Dat scheelt je € 1,20 per betaling.

Als je persé bezienswaardigheden onderweg wilt zien dan moet je die zelf in de route zetten. Dat zou beter kunnen vanuit de organisatie.

Afsluitend: Aanrader, wat is Noorwegen een prachtig land!

Zuid-Noorwegen

Patrick en Sabine

29-06-2018

Zeer mooie route, enkel de eerste dag van de boot naar het hotel was te lang. Namelijk de boot had vertraging door het slechte weer en het was verschrikkelijk slecht weer onderweg met heel veel regen en wind.

Ik vind het ook jammer dat jullie motorreizen organiseren, maar de motor slechts in 1 hotel binnen gezet kon worden.

Noordkaap Rally

Kristof en Jan

23-05-2018

Met ons tweeen zijn we het het avontuur aangegaan, en het is een prachtige, memorabele reis geworden.

Men had ons gewaarschuwd voor het weer, maar wij hebben 17 dagen stralend weer gehad (begin mei) - en 1 halve dag regenachtig. Met de winter en de laatste sneeuwbuien nauwelijks 1 week terug en het weer schitterend, was het landschap ronduit prachtig en de rij-omstandigheden optimaal.

De Noorwegen Rally combineert de meest diverse landschappen, vaak op 1 dag. We waanden ons in de Pyreneeen, dan in de Alpen dan in Schotland ... de variatie is enorm.

We hadden pech met de motor, maar Horizon heeft meteen het schema aangepast, zodat we de verloren tijd konden inhalen.

Noorwegen, Zweden en Finland zijn prachtig. De borden "opgepast, rendieren" staan er niet ijdel - ook elanden en poolvossen passeerden de revue.

Ondanks de vele kilometers hebben we echt de tijd genomen om voldoende af te stappen en het landschap te bewonderen. Het hotel was immers vooraf gereserveerd, en we waren zeker van een goede maaltijd.

De hotels waren top, en het eten heerlijk. Na een hele dag toeren een welgekomen rustpunt.

Als we iets interessants zagen, hebben we ook niet geaarzeld om even van de route af te wijken.

Een onvergetelijke reis; een aanrader!

Noordkaap Rally

Patrick en Rony

12-08-2017

Mijn reisgenoot Rony en ikzelf zijn ondertussen al wel een hele tijd terug in Belgenland, maar nog steeds onder de indruk en aan’t nagenieten van de Horizon Noordkaaprally, de once-in-a-lifetime reis die we van 17 juni tot 2 juli mochten beleven. 

Horizon krijgt van ons een dikke pluim voor het mooie werk dat ze geleverd hebben: de hotels, de routes, de ferries…, alles was perfect geregeld waardoor het voor ons bijna een kwestie was van inpakken, vertrekken en vanaf dan volop genieten van elke kilometer die we voor de wielen geschoven kregen.  We willen deze organisatie dan echt aanbevelen aan iedereen die wel met z’n moto op vakantie wil maar zich liever niet met alle voorbereidingen wil bezighouden.

Men beweert dat Noorwegen het mooiste land ter wereld zou zijn.  Wij kunnen ons bij deze stelling enkel maar aansluiten en willen jullie daar met onze foto’s een heel klein beetje van laten meegenieten

Noordkaap Rally

Gunter Vermeulen

26-07-2017

Hou je van een zonnige motorvakantie, stop hier met lezen.

Hou je van motorrijden in zijn puurste vorm, afwisselend zowel naar weer, natuur en wegen, deze reis doen en wat mij betreft individueel. Noorwegen is gewoon prachtig, de wegen zijn redelijk tot uitstekend. De natuur en landschappen onwaarschijnlijk mooi. Ik heb er meer dan van genoten, mede door een erg goed roadbook. Bedankt Horizon, deze reis lijkt niet goedkoop maar is zijn geld waard.

Noordkaap Rally

Eddy

16-08-2015

Ik kan maar één ding zeggen en dat is dat ik jullie hartelijk maar dan ook hartelijk wil bedanken voor jullie prachtig werk dat jullie geleverd hebben.

Dat is één van de mooiste reizen die ik ooit gedaan heb !! Ik kan echt géén enkel punt van kritiek geven! Alles was tot in de puntjes verzorgd, nooit heb ik met iets problemen had !!!

Nogmaals BEDANKT voor alles !!

Eddy

Noordkaap Rally

Noordkaap

04-07-2015

Beste Jolanda en Carlo,

Even een kort verslag van onze reis naar de Lofoten en voor 2 man naar de Noordkaap. Reis door ons gemaakt en door jullie verzorgd. Vriendelijk dank voor het perfect regelen van alle bescheiden, alles klopte precies. Accommodatie waren allen erg goed. We hebben genoten van de mooie routes en het geweldige stuurparadijs Noorwegen. Hebben mooi weer gehad en zijn onder de indruk van de geweldige oneindige mooie natuur. 

In 1 woord geweldig!!!!!!!

Nogmaals onze dank.

Hartelijke groeten

John Lamping

Noordkaap Rally

Geert

28-10-2013

John,

Hartelijk dank voor de Noordkaap Rally 2012. Het was een onvergetelijke ervaring mede dankzij een piekfijn geplande reis.
Het heeft even geduurd voor mijn reactie, maar dit was om alles een beetje te laten bezinken en te beseffen wat we allemaal gezien hebben en meegemaakt. Zoals door jou beloofd: het was fantastisch en haast niet te vatten!
Ik zou zeggen: Horizon doe zo verder, met de nodige humor en spirit.
Greetz,
Geert

Noordkaap Rally

Guido Maréchal

16-10-2013

Zoveel maal organiseerde ikzelf mijn motorreis. Maar voor Noorwegen koos ik voor de zekerheid van een agentschap. Alles was beter dan ik hoopte. Goede hotels en heel vaak prachtige buffetten. De ontmoeting in Mo I Rana met de groepsreis met John (oude baas) en Carlo (nieuwe baas) deed mij nadenken om vroeg of laat ook eens aan een groepsreis deel te nemen. De sfeer zat er goed in. Dank je wel John en Carlo voor de mooie rechtzetting van een klein foutje in de boeking overzet.

Noordkaap Rally

Jan van den Bempt

16-10-2013

Na lang dromen toch de reis naar de Noordkaap geboekt. Met twee vrienden heb ik in juni een fantastisch avontuur beleefd. Onderweg per toeval John en Carlo ontmoet samen met de groep van de Jubileumreis naar de Lofoten. Aangename mensen. De routes, de hotels, de ferry's, alles was dik in orde. Noorwegen is prachtig. Niet twijfelen. Doen!
Bedankt voor de zeer goede organisatie.
Jos

Noordkaap Rally

Leslie van Veggel

16-10-2013

Prachtige reis door Noorwegen gemaakt met goede hotels. Vooral het Solstrand hotel, wow!

Alles was prima geregeld en helemaal geen klachten!
Mvgr,
Leslie

Zuid-Noorwegen

De

16-10-2013

Beste,

Beter laat dan nooit! Wij danken jullie van ganser harte voor de tips, hotels en routes
die we mochten ontvangen. Ondanks het wat mindere weer (sneeuw hebben we niet gehad)
was dit een onvergetelijke reis! We zeggen het voort!
Het was onze eerste keer dat we met jullie mochten samenwerken, maar zeker niet de laatste!
De allerbeste motorgroet,

Griet,Fons,Hugo,Anita,Staf,Odette,Denise,Luc,
Wenke en Wim

X

Presentatie dag Motor Reizen Voor een aantal prachtige motor reizen uit ons programma organiseren wij een presentatie dag. Toegang is gratis, maar wel op inschrijving.