+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Moezel

Gerrit Jan Veldhoen

13-06-2019

We zijn met 6 mannen op reis geweest met een via Horizon geboekte reis naar de Moezel. Fantastisch mooi gehad. Prima georganiseerd door Horizon! Goed hotel en de routes waren machtig mooi! Zelfs het weer hadden ze goed geregeld!

Zwarte Woud

Leen, Alexander, Eric

12-06-2019

mooie reis fijne route's leuk hotel alles bij elkaar opgeteld een ruime voldoende

gr en tot de volgende x

Westerwald

ouderkerken

12-06-2019

het hotel was goed en het personeel vriendelijk en behulpzaam. wat ik wel jammer vond was dat het menu al samengesteld was voor diner en ik niet kon bestellen via de kaart.

de routes waren prachtig en goed te doen.

Teutoburger Wald

Klaas en Gre Feenstra

06-06-2019

Wij hebben met nog 7 andere personen de 4 daagse reis naar het Westerwald gedaan met Hemelvaart . De routes waren erg mooi ,het hotel was prima . Vriendelijk personeel en lekker eten . We hebben erg genoten van deze reis .

Zwarte Woud

Marc Cuypers

05-06-2019

Schitterende reis met erg veel mooie uitzichten en heel veel snelle bochten

Westerwald

J van der Zanden

03-06-2019

Een leuke en mooie reis .

Hotel en routes waren mooi . We zijn ook nog een dag naar Siegen geweest met de bus en trein ook dit is een mooie Duitse stad 

Zwarte Woud

Harold, Irene & Matthies

20-05-2019

Wat hebben we weer genoten van een goed geregelde reis met Horizon Motor reizen!

De routes waren weer een feest om te rijden. Leuke afwisseling van bergwegen (soms smal en soms ruim), glooiende bochten en doorgaande wegen. Hou er wel rekening mee dat, zoals je op de foto's kan zien, dat het in begin mei op de berg nog koud kan zijn. Er lag nog sneeuw naast de wegen. Maar in het dal zaten we weer zonder jas op een terrasje koffie te drinken.

Wij vonden de heen- en terugreis te lang en hebben gekozen voor een onderbreking in Luxemburg. Dat is ons prima bevallen. Vanaf Aken gingen we al binnen door rijden en daardoor voel je je gelijk op vakantie.

Heen- en terugreis hebben we overnacht in Bourscheid, hotel St. Fiarce. Fijn ontvangst en heerlijke maaltijden. Op de terugreis was het regenachtig. We kwamen nogal nat binnen. Direct werd spontaan aangeboden om onze natte kleding enz. naar de droogkamer te brengen. De volgende dag was alles kurkdroog; kleding, handschoenen en laarzen. Wat een luxe!

In het Zwarte Woud hebben we 4 dagen overnacht in Bahlingen am Kaiserstuhl, hotel Zum Lamm. Prima hotel in een dorp bij de wijnvelden. Daar hebben we tijdens een mindere rij-dag gewandeld. Het hotel heeft dan ook wandelroutes bij navraag. Ook hier hebben we genoten van de maaltijden.

Voldaan en met goede herinneringen kwamen we weer terug van de reis.

 

Eifel

Frank Brusten

14-05-2019

Tof Hotel (Ducati lover) alleen veel te nat (buiten)

Pfalzerland

Gerard Schoenmakers

06-05-2019

De reis begon op zondag met lichte regen en een iets te lage temperatuur

voor de tijd van het jaar, maar de rest van de dagen was het goed toeven op deotor. Met op maandag een mooie tocht door het pfalzer woud met lekker veel bochten erin en reden we door een klein gedeelte van Frankrijk.Dinsdag stonden de Vogezen op het programma met vele kleine kronkelende weggetjes, met als hoogste punt de Col du Donon.Dit was zeer indrukwekkend.Woensdagmorgen vertrokken we met een mooie route met veel stuurwerk en mooie uitzichten weer richting huis.Al met al een aantal mooie dagen gehad en het eten in het hotel was ook prima.

Combi Harz-Thüringen

Huyghe dirk

24-09-2018

prachtige hotels, prachtige wegen, mooie routes.

en goede info over bezienswaardigheden in de omgeving van de routes, een de moeite waar voor en stop.

het enige minpunt waren de wegen in Tjechie die zelf naar Belgische normen slecht waren.

daar dit niet aan de horizon meter ligt wil ik deze reis zeker aanbevelen aan ieder motorrijder die graag en afwisselend route geeft. bedankt voor deze mooie reis. Huyghe dirk

 

Harz

Pim

23-09-2018

De Harz is een mooi rustig gebied om motor te rijden, met  mooie afwisselende routes met mooie stuurbochten. Dorpjes met een leuk oud centrum met vakwerkhuizen moet je bewust zoeken, verder zijn veel dorpjes waar je doorheen komt erg stil zonder de mogelijkheid om op een terras te zitten, het is maar net waar je daar voor komt.

In een  van de routes die ik op zondag heb gereden, had men sinds kort vele wegen voor motorrijders afgesloten op zondag, goed om dat in de informatie op te nemen.

Het hotel in Salzgitter-bad was perfect, vriendelijk personeel, goede kamers en eten. Het is gelegen aan een leuk plein met terrassen. 

 

 

Moezel

Edwin

16-09-2018

9 t/m 12 september in de Moezel geweest. Erg goed bevallen, zowel qua routes als ook het hotel. Prima eten en de motoren veilig op de binnenplaats. Voor herhaling vatbaar!

X

De mooiste reis uit ons programma van 2019 Dat is deze motorreis naar Noord-Spanje & Portugal.
In 11 dagen rijdt je dwars door de Pyreneeën en over Picos naar het prachtige Porto. Ervaar het zelf en bekijk de prachtige beelden.