+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Combi Elzas-Zwarte Woud

Michel & Mark

21-09-2019

Een fantastisch motorreis gemaakt, vooral de routes in de Elzas en Vogezen waren mooi.

De hotels Le Cleeburg in Rott en Hotel Engel in Kappel-Grafenhausen waren geweldig en het eten super lekker


Minpuntje:
 - In het Zwarte Woud toeren tijdens het weekend is geen aanrader.
- Iets meer toeristische informatie bij de routebeschrijvingen zou leuk geweest zijn.

Maar al bij al een mooie motorvakantie gehad 👌

Dresden

j kuunders

05-09-2019

Na 20 jaar hebben we weer een motorreis gemaakt.

via Horizon motor reizen naar Dresden.

Alles was goed behalve de ritten vonden we te lang teveel km.

We konden onderweg eigenlijk geen bezichtigingen doen ivm tijd nood. 

In Dresden zijn we 2 dagen geweest. waarvan 1 rustdag in de stad met mooie bezichtigingen, en de tweede dag een rond rit door Tsjechen dat was zeer mooi. Omdat dat op een zondag was was er niet veel te doen op de weg en hebben toen ook op onze eigen tempo de rit af kunnen maken.

De terugweg hebben we over de snelweg gedaan, omdat we voor ons gevoel het wel gehad hadden.

groet john en jet

 

 

 

Moezel

Kees Bernard

01-09-2019

Alleen maar goede ervaringen. Was even een tussendoortje, alleen lekker relaxen. Prima routes en een perfect hotel. Was genieten.

Zwarte Woud

Cor v.d Zanden

29-08-2019

Geweldig hotel zeer goed en lekker eten, kamers netjes en schoon, ontbijt zeer goed.

Routes geweldig mooi, en goed.

Onze volgende reis zeker weer bij, Horizon motorreizen 

Gr Cor

Combi Harz-Thüringen

Harry van Haren

12-08-2019

Hotels in Salzgitter en Miesitz waren prima. Keuze in lengte routes is prima. Routes helaas wisselend van kwaliteit. Soms door slechte kwaliteit wegdek en wegafsluitingen zonder duidelijk omrijroutes. Vaker (vooral in Thüringen) door een aaneenschakeling van dorpen en stadjes met steeds vaker een maximumsnelheid van 30 km/uur. De verbindingsroute tussen Harz en Thüringen was erg saai. En de terugreisroute vanuit Thüringen naar Babberich en (voor mijn metgezel) aansluitend nog bijna 2 uur in Nederland is met 13 uur rijtijd wel erg lang. Gelukkig wel mooi. Maar het noodzaakte ons tot een extra overnachting.

Zwarte Woud

Hennie en Nellie Bartol

10-08-2019

Goed hotel lekker eten mooie kamer een min puntje wanneer je een kamer hebt aan de voor- straatzijde zoals wij, heb je veel last van het verkeerslawaai. Kennelijk was dit bekend, want wat wij  nog nooit hebben zien liggen waren oorproppen bij de zeepjes en shampoo op de badkamer

Harz

Paul de Boer

09-08-2019

Samen met mijn motormaatje deze reis naar de Harz gemaakt. Middels de route van Horizonreizen naar ons hotel in de oude kern van Salzgitter gereden. Het is een goed en mooi hotel, met een goed ontbijt en avondmaaltijd.

We hebben de 2 bijleverde routen van Horizonreizen gereden. Het waren 2 mooie routes met van alles war erin (haarspeldbochten, mooie ruime bochten en ook mooie vergezichten). Op de eerste route-dag wel 2 flinke regenbuien gehad. 

 

De derde dag zijn we weer dmv een mooie route langs een rustiek pontje en een zweefvliegveld naar huis gereden.

Een zeer geslaagde kort vakantie met mooie routes, mooi weer en een goed hotel. 

Gr. Paul / Harry

Moezel

Otto

29-07-2019

Na een mooie route door de Eifel kwam ik bij mijn hotel aan. Prima kamer met gelukkig airco.  Na een goeie maaltijd even het dorpje verkennen. Door de enorme hitte was er geen sterveling te bekennen. Ik zat 15km van Cochem en gelijk aan de Moezel. Na een goeie nacht slapen de volgende dag weer met frisse moed de motor op. Weer een hele mooie route gedaan in de zinderende hitte gemaakt. Niet helemaal afgemaakt omdat de scherpte er af was. Zo ben ik de rest van de dagen ook gereden. Ik was alleen en dat is me uitstekend bevallen. Het was de eerste keer alleen, en ik ga het zeker vaker doen. Je kunt gaan rijden snel/toeren, pauze nemen of door rijden. Zo relaxed was het. De routes waren allemaal top, tot aan de terug reis aan toe..

Echt een aanrader voor diegene die een keer die kant op gaat 

Harz

Jan Vogels

15-07-2019

Toertocht naar en door de Hartz Duitsland.

Het begon met een mooie heenreis plus de afstand van mijn woonplaats. Een hele trip, maar zeker mooi. Aangekomen bij Hotel Ratskeller in Salzgitter-Bad. Een mooi en goed hotel. Een hele parkeer garage voor mij zelf en een mooie kamer. Ontbijt en het avond eten was prima, goed verzorgt. Op de verschillende routes waren diverse mooie locaties en vooral mooi en bochtige wegen. Zeker als je net een cursus bochten en bergen achter de rug hebt. Je kunt de goede instructies ten volle benutten. Dat geeft vertrouwen en daardoor wordt het nog leuker. Ik zal wel nooit een bochten scheurder worden, maar ik rijd een lekker tempo en zie ook nog iets van de mooie omgeving. En daar gaat het toch om. De tocht is zeker aan te bevelen. Het laatste uurtje werd ik nog overvallen door een geweldige stortbui zodat even stoppen onder een viaduct geen slechte keuze was. Maar daar kunnen ze van Horizon ook niets aan doen, denk ik?!     Op naar de volgende rit.  Succes en plezier voor ieder.

Jan

Eifel

William Alferink

09-07-2019

Goeie reis gehad mooi weer mooie routes om te rijden prachtige omgeving goed hotel lekker eten  zeer vriendelijke mensen goed geregeld.

Harz

Hand de Bruin

05-07-2019

Hotel was OK, vriendelijke bediening, nette kamer met voldoende voorzieningen en ruim voldoende ontbijt buffet. In oude centrum van Salzgitter.

Bijgeleverde routes erg mooi en leuk om te rijden door afwisselende natuurgebieden; wel begin en eindpunt in route dag 3 nog eens checken. Navigatie raakte 'van slag' doordat deze punten elkaar leken te overlappen.

Beetje pech met weekendfeest ,eind juni, in oude centrum , daardoor geen optimale nachtrust, maar hotel heeft geprobeerd daarin enige compensatie te verstrekken. 

Een volgende keer zou ik niet boeken in dit wekend want de festiviteiten vinden direct voor het hotel plaats en geven te veel overlast in late avond en vroege ochtend (stadsreiniging begon al voor 06.00u...)

Ook Horizon Motor Reizen heeft achteraf , tot op zekere hoogte, een geste gemaakt. 

Ondanks ongemak toch per saldo een positieve ervaring.

Combi Harz-Thüringen

Wil Cornielje

01-07-2019

De dagelijkse toeren waren goed verzorgd. Prachtige gebieden en mooie uitzichten. Het eerste hotel in de overnachtingsplaats Salzgitter viel tegen. De kamers waren erg klein voor 2 personen die de motor volgepakt hadden met koffers. Op de kamer was echt weinig ruimte. Het 2e hotel in Miesitz was uitstekend.