+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Groepsreis Spanje - Andalusië

Peter en Wilma

30-03-2019

Geweldige reis, met alleen maar hoogtepunten, leuke groep, goede verrassende wegen in een "rauwe" omgeving.

Alles perfect georganiseerd.

Echte aanrader !!!

Groepsreis Spanje - Andalusië

Pieter

28-03-2019

Voor de derde keer mee in maart naar andalusie weer fantastisch geweest we troffen het met het weer en daar naast een super gezelige groep met fijne reisbegeleiding. De hotels waren goed  en de routes mooi.

Voor iedereen een aanrader👍

Pieter

Groepsreis Spanje - Andalusië

Sjaan Evers

27-03-2019

Voor het eerst dat wij deelnamen aan een georganiseerde motorreis. Het was boven verwachting! Goed georganiseerd, prachtige routes, heerlijk eten, leuk gezelschap. Zeker de moeite waard.

Groepsreis Spanje - Andalusië

Ger Kerkhoff

25-03-2019

Andalusie maart 2019

Groepsreis Spanje - Andalusië

Tijn van Beek

24-03-2019

Voor de tweede maal deze reis gemaakt! Nog vijf personen hadden besloten de reis voor de tweede maal te doen en dat zegt natuurlijk al wat. Alles was weer op zijn “Horizons” geregelt dus perfect.

dank aan Richart en Margret de reisleiders en natuurlijk Carlo het “bevoegd gezag”! Volgende reis is reeds geboekt!

Rondreis Noord-Spanje & Portugal 2

Edwin

30-09-2018

Dit was voor mij de 1e groepsreis die ik maakte per motor, maar is mij zeer goed bevallen. Het allermooiste is de onvoorstelbare afwisseling van landschappen die je ziet als je van Oost (Girona) naar West (Porto) rijdt. Kwaliteit van het asfalt op de wegen was meestal uitstekend.

Pluspunt was dat er dagelijks keuze was uit een lange en een korte route, dus dat geeft wat vrijheid.

Enige punt van aandacht is dat het weliswaar meestal 4 sterren hotels waren, maar die voldeden niet aan wat wij als Nederlanders daaronder verstaan. Het avondeten betrof op de 1e avond een 3-gangen keuzemenu: keurig dus. De rest van de hotels boden 's avonds meestal maar 1 keuze aan, dus eten wat de pot schaft. Daar is duidelijk op bezuinigd, jammer. Het meest sfeervolle restaurant vond ik met stip het traditionele tapasrestaurant in de prachtige stad Bilbao.

Desalniettemin krijgt deze reis van mij 5 sterren, omdat je op vakantie niet altijd je Nederlandse referentiekader mag toepassen vind ik. De omgeving in met name Baskenland en Cantabrië was schitterend, omdat ik van een "groene omgeving" houdt.

Rondreis Noord-Spanje & Portugal 2

Hans Spanger

20-09-2018

Goed georganiseerd; mooie afwisselende routes; goede begeleiding van Jos en prima hotels

Rondreis Noord-Spanje & Portugal 2

Guus van Sluijsveld

20-09-2018

Dit was mijn eerste keer dat ik een reis gemaakt heb met Horizon Motorreizen. Het is mij erg goed bevallen. Een van de beste reizen die ik met de motor heb gemaakt. De hotels waren super en de routes erg mooi. Jos de reisbegeleider nam iedere avond de routes voor de volgende dag door zodat je een beetje wist wat je kon verwachten. De dagafstanden waren goed te doen. Bijzonder was dat er iedere dag een keuze was uit een lange en korte route. Maar uiteraard kiezen de meesten voor de langere. Een erg leuk gezelschap. Door de goede kwaliteit van deze reis overweeg ik om nog vaker met Horizon op reis te gaan.

Bedankt, het was super!!!

Rondreis Noord-Spanje & Portugal 2

Guus van Sluijsveld

17-09-2018

Dit was een van beste motorvakantie die ik tot nu toe gemaakt heb. 

De routes waren erg goed. Heel bijzonder vond ik dat je per dag kon kiezen uit een lange en korte route. Uiteraard was de langere route beter simpelweg omdat je meer te zien had onderweg. De begeleiding van de reis door Jos was top. Goede uitleg over de routes en bijzonderheden. Top hotels en een erg leuke groep. Het reizen met Horizon Motorreizen is voor mij zeker voor herhaling vatbaar.😀😀😀

Rondreis Noord-Spanje & Portugal 2

peter van hulst

14-09-2018

het was mijn  mooiste motor reis  tot  nu  toe.

geweldige mooie  route,prima hotel's .

erg wisselend en  mooi  landschap en weinig  verkeer

prima georganiseerd zowel transport al mede  ook  de  totale organisatie.

aanrader..

gr  peter

 

Rondreis Noord-Spanje & Portugal 1

Ben Dirx

12-08-2018

Het was wederom een fantastische jubileumreis, prachtige routes en schitterend weer. Wat was het heerlijk om vanuit het vliegtuig meteen op de motor te stappen en van de mooie wegen in Spanje te genieten en later in Portugal.

Deze reis staat voor ons op nummer 1.

Een gezellige groep en Carlo was weer een perfecte reisleider.

Groetjes

Ben en Trees

Rondreis Noord-Spanje & Portugal 1

Mattie Vaes

01-07-2018

Mijn mooiste motorreis ooit! Een geweldige ervaring om zo vanuit het vliegtuig meteen te gaan sturen en dat 10 dagen lang. 3300km met alleen maar bochten, goed asfalt, weinig verkeer in een prachtige omgeving die elke dag weer anders was. Ik was nog nooit eerder met een groepsreis mee geweest maar dat is zeker aan te bevelen. Je rijdt wel individueel maar komt elkaar onderweg telkens weer tegen bij de koffiestops en de lunch. Dat leverde veel leuke gesprekken op die 's avonds weer een vervolg kregen. En mocht er iets gebeuren onderweg, er komt altijd wel iemand van de groep nog langs. De hotels en routes waren perfect. Alles klopt gewoon. Een keer onderweg een wegafsluiting meegemaakt maar dat werd via de groepsapp door Carlo snel opgelost. Heel veel complimenten voor het team van Horizon Motorreizen en onze reisleider op zijn snelle tractor Carlo! Ik ga snel mijn groepsreis voor 2019 uitzoeken.

 

X

Noordkaap Rally 2019, de reis van je leven! Een onvergetelijke ervaring die je gedaan moet hebben in je motor carrière. In 17 dagen rijdt je naar het noordelijkse puntje van Europa.