+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Groepsreis Corsica

Ivar Schretzmeijer

07-10-2018

Heel mooi eiland waar meer te zien is dan alleen bochten.

Mooie hotels en goed eten. Routes ok. De lange routes waren voor mijn gevoel iets te lang, vooral als je om 19:30 gaat eten en om 19:15 terugkomt.

Heel veel bochten met het nodige verkeer. Zoals varkens, biggen, koeien, geiten en wat sporen van zand. Leuk als je je motor voelt glijden. In sommige bochten dacht ik "Stond daar nu een koe?" We hebben ook wegen gehad waar mijn vullingen bijna uit mijn kiezen trilden. Binnenkort tandarts.

Wegen zijn heel divers. Van heel strak asfalt tot de tandarts weg. En soms ben je heel blij met een recht stuk weg. Marcel, onze reisleider, was het daar natuurlijk niet mee eens.

Ik heb een hele mooie gezellige vakantie gehad. Heerlijk gereden. En met een hele leuke internationale groep. Belgen en Nederlanders. Voor mij erg geslaagd!

Groepsreis Hautes Alpes

Poppe

05-09-2018

Verblijf was prima en de groep ook. Eten was wat de pot schaft maar niet verkeerd. Wel elke dag hetzelfde ontbijt. Erg vriendelijk personeel. Routes mooi, maar te lang volgens mij en ook anderen. Verder weer erg genoten. Dit was mijn vierde reis met Horizon. Wat kortere dagroutes en het is perfect.

Groepsreis Hautes Alpes

Leo en Thea

04-09-2018

Voor de zoveelste keer meegeweest met Horizonmotorreizen waarvan voor de derde keer Haute Alpes.  Prachtige reis, mooie routes, goed gezelschap, perfecte accommodatie, en een top reisbegeleider.

Groepsreis Vercors

Johan de Vries en Ayellet Drori

25-08-2018

De route's en hotel zijn prima verzorgd. Keuze uit korte en lange routes per dag met veel bochten en doorgaans prima wegdek. Het weer zat ook mee waardoor we 99 % droog hebben kunnen rijden en mooie wolkformaties boven Berg en Dal hebben gezien; een garantie voor mooie vergezichten en foto's. Gelukkig waren de enig Engels sprekende Fransen juist in ons hotel als gastheer en gastvrouw aanwezig ;-). Zij verzorgden zelfs een menu op maat voor ons vanwege strikt dieet. We hebben een prima tijd gehad met de reisbegeleiding en de rest van de groep.                 Dit smaakt naar meer!  

Groepsreis Vercors

Jan Saaltink

22-08-2018

Groepsreis Vercors gedaan en is bijzonder goed geweest, route's uitstekend en een mooie omgeving met vele bochten. Reisbegeleiding door Stefan was ook zeer goed, niet overheersend en hulp waar nodig. Hotel is goed maar afgelegen en met een fijn zwembad er bij. Leuke medereizigers vanuit alle windstreken. Geslaagde reis.

Groepsreis Vogezen

Frans van der Waa

16-08-2018

Prima hotel met goed eten ! Dat krijg je als het hotel in Duitsland staat.

Het was een erg warme week en dat betekende dat je 's avonds -als de zon niet meer naar binnen scheen- de ramen open moest zetten en de rolluiken omhoog om het rond 23 uur niet meer tropisch warm te hebben op jouw kamer. Het voordeel van een kamer aan de voorzijde is dat je geen last had van de kerkklok; het nadeel van zo'n kamer is dat je 's ochtends om 6 uur wakker wordt van het verkeer. Ja, die Duitsers zijn er vroeg bij.

De routes waren erg leuk om te doen, hoewel er stukken bij zaten, die we twee keer hebben gereden in beide richtingen. Voor mij niet zo'n probleem overigens. Wél vond ik het op een aantal plaatsen behoorlijk druk, maar ja: de tweede week van augustus is natuurlijk midden in de vakantieperiode.

Op de heenreis had ik een extra overnachting geboekt bij het door Horizon aanbevolen hotel: opnieuw goed eten en drinken en een goede kamer. De terugreis naar Nederland heb ik op één dag gedaan.

De reisbegeleiders Cristel en Richard hebben hun werk goed en humorvol gedaan. Complimenten!

Groepsreis Vogezen

Ronald van der klooster

14-08-2018

Ik begrijp eerlijk gezegd ook niet zo goed waarom je voor een reis in de Vogezen een hotel hebt in Ettenheim in Duitsland. je moet tenslotte toch elke keer een behoorlijk stuk rijden wil je in de Vogezen belanden Het hotel is best goed, de kamers netjes en ruim en het eten vond ik ook goed. Nadeel: terras ligt aan de weg en idd de kerkklok wordt je een beetje gek van. De reisleiding van Cristel en Richard is als vanouds goed en zorgzaam. Het was erg warm waardoor er van slapen weinig terecht kwam, geen airco op de kamers. Ook hier zou ik graag wat meer variatie zien in de routes. Verder een leuke groep. persoonlijke noot: waarom stellen mensen zich niet meer voor? Geldt niet voor iedereen hoor, maar het maakt dat je direct al minder hebt met mensen die zich niet voorstellen wat een afstand geeft...…..

Groepsreis Vogezen

Leo van Dijnen

14-08-2018

Prachtige ritten Goed hotel en prima reisbegeleiding.Deze heb ik ook echt nodig gehad omdat ik een schuiver gemaakt heb waarbij ik zeer goed bijgestaan ben en alles vlot geregeld werd.

Gr Leo van Dijnen

Groepsreis Vogezen

Erik Visser

13-08-2018

Fijne groep, fijne reisleiding en mooie routes.

Hotel matig ; terras is pal aan een drukke weg, geen enkele vorm van acclimatisering bij warm weer( je deed 's nachts geen oog dicht met het warme weer) en de ligging in Duitsland maakt dat je richting de Vogezen elke dag een uur moet rijden...  Eten redelijk, maar op geen enkele wijze is er een reden om dit hotel te kiezen voor een reis in de Franse Vogezen. Jammer....

 

Groepsreis Vogezen

Suzanne Poot

13-08-2018

Mooie omgeving en routes, gezellige groep en goede reisleiding.

De 3de reis met Horizon, dus al enige ervaring. De verwachtingen op basis van de tekst van de reis waren hooggespannen. De realiteit helaas minder, behalve dat het hotel inderdaad een sleutelrol speelde. Geen airco of ventilator op de kamer wat bij 35+C niet te doen was. Dat is echt niet meer van deze tijd (zeker als je in eerdere reviews leest dat het vaker zo warm is geweest). Kerktoren die je tot 0:00 uur en vanaf 6:00 uur bruut wakker houdt/maakt en veel lawaai van de weg. Het eten was redelijk, niet erg, maar voldeed niet aan de verwachting. Locatie op een uur rijden van de Vogezen is niet logisch. Dit is niet het beste van 2 werelden.

Als ik deze reis vergelijk met de vorige 2 klopt de prijs - kwaliteit verhouding hier niet.

Groepsreis Elzas & Rheinland-Pfalz met Pinksteren

Antoin

04-06-2018

Het was mijn eerste kennismaking met Horizon reizen. Het een goed hotel leuke reisleider en gezellige medereizigers. Mooie omgeving en fantastische routes. Kamers waren netjes en aardig personeel. Ik ga zeker nog een reis boeken via deze organisatie.

Groepsreis Elzas & Rheinland-Pfalz met Pinksteren

M. Schrijver

31-05-2018

In het weekend van 25-05 t/m 28-05 met de Motoplus Lezersreis naar de Elzas geweest.

Zoals altijd het is weer heel goed georganiseerd.

Pluspunten:

- Het weer. Dat was super. Een tikkeltje aan de warme kant in de zon maar daar klaag ik verder niet over.

- Carlo heeft zijn taak als reisleider weer duidelijk op zich genomen.

- De groep was ook nu weer erg gezellig (is niet mijn eerste keer met Horizon op pad).

- Ook nog een paar keer met de hoofdredacteur van Motoplus kunnen praten. Goed idee dat er een werknemer van Motoplus aanwezig is.

- Routes waren top. Mijn voorkeur ging uit naar de route in Duitsland. In de route in Frankrijk te veel dorpjes in de routes. Dat rijdt best wel vermoeiend

- Hotel was top. Bediening erg fijn. Bediening genoot ook zichtbaar van de aanwezig van een groep

- Nette kamers met airco

- Fijn terras met heel mooi uitzicht over de regio

 

Minpunten:

- Bedden eigenlijk net iets te kort maar daar heeft mijn nachtrust niet onder geleden.

- Het eten was wel goed maar wel wat eenvoudig. Alsof het een sluitstuk op de begroting van het aanbod was.

- De afstand naar de Elzas (ruim 500 km) vind ik eigenlijk te ver weg voor een weekend weg.

X

Proef de zinderende sfeer van Noord-Afrika Sappige sinaasappels, kleurige tapijten, witte stranden en sprookjesachtige sfeer. Ontdek Marokko in 2020.