+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

75 - Passentoer

John Hoogenboom

09-08-2018

Dit is een hele mooie, maar ook een zeer intensieve groepsreis. De hotels zijn goed en de organisatie is top. 

Zeer van genoten. Graag tot de volgende keer. 

Vr Gr John Hoogenboom

75 - Passentoer

PatrIck van de velde

08-08-2018

Leuke reis ook voor onervaren motorrijder zoals ik.

heb genoten van de mooie routes en de vele bochten.

wel een intensieve reis die tot in de puntjes verzorgd is.

de reisleiding Marcel en Jos waren top

kan nog uren over doorgaan maar kan alleen zeggen doen zo een vakantie.

dank u horizon reizen

BMW - Rondreis Duitsland-Tsjechië met fabriek bezoek

Hub Veders

17-07-2018

Na enkele jaren met de ATC (Auto Technische Club) lidreizen in Europa te hebben georganiseerd was ik toe aan een motortrip. Voorheen met een andere motor alleen meegedaan aan Off-road weekends en ook mee georganiseerd (BMW GSclub-challenge 2009-2012). Op aanbeveling van een van mijn maten voor Horizon gekozen.

De trip zit prima in elkaar. Totaal ca 2500 km door Duitsland en Tsjechië. De hotels zijn prima en in de buurt van Dresden zelfs helemaal top. De routes zitten goed in elkaar alhoewel mijn Garmin Montana problemen had met de meer dan 50 waypoints. Door later de routes om te laten rekenen in tracks op de pc en weer naar de Montana te sturen kon ik toch volledig alles zonder verkeersinstructies rijden. Gewoon de Garmin op 200 m schaal vastzetten en rijden ! De begeleiding was prima, niet opdringerig maar functioneel prettig. De medereizigers zijn van onbekenden motormaatjes geworden. Rijden op je eigen skills. Horizon heeft er een klant bij.

Energica Fabrieksreis 1

Jos Gunsing

04-07-2018

Geweldige reis!! Tevoren was bekend dat voor het eerst met 8-en tegelijk op pad gaan met elektrische motoren regelmatig pionieren zou worden en dat werd het ook. De eerste dag waren we erg laat in ons hotel; maar je ziet dat al doende lerende dat de laatste dag meer kilometeres veel relaxter werden afgelegd. Range anxiety werd al snel vervangen daar planning (zie foto; bovenop Passo Pordoi met geplande 5 % restlading; 3 km reikwijdte; hotel bergaf op 10 km; geen issue dus!). Verder is mijn stevige verwachting dat de laadinfrastructuur heel snel zal gaan verbeteren d komende paar jaar. Door de goede voorbereiding van Marchel Bulthuis , Electric Motorcycles, en Carlo Bankers van Horizon Motorreizen werden alle voorkomende items steeds sneller opgepakt en opgelost. Heel andere ervaring is het elektrisch rijden zelf. Flitsende acceleratie, instant beschikbaar koppel, instelbare motorrem maken het rijden heel plezierig; zeker op haarspeldbochtrijke wegen!!! De handling bij manoeuvreren i.c.m. het hoge zwaartepunt is wel eens lastig maar wordt wel geholpen door een makkelijk te bedienen vooruit/achteruit "kruip"-modus. Bovenal trouwens een plezierig gezelschap om mee te reizen!!

Energica Fabrieksreis 1

Roelof Veldhuis

21-06-2018

Soms doe je impulsief de goede dingen, het boeken van deze bijzondere fabrieksreis schaar ik daar zeker onder. In deze 10 dagen heb ik de Energica Eva die aan mij was toevertrouwd van een heel andere kant leren kennen dan het rijden in Nederland. En dat was bepaald geen straf! Bijzonder is ook dat zo'n verschillend gezelschap motorrijders binnen no time tot een hechte groep wordt. De Hotels en de begeleiding waren van de bovenste plank, in een woord geweldig. Ik heb er van genoten, een absolute aanrader!

Energica Fabrieksreis 1

Fred de Weert

18-06-2018

Erg leuke reis op een fantastische motor, de Energica Eva.
Dit bleek echt de ultieme manier om te ervaren hoe het is om elektrisch te rijden.
Waanzinnige acceleratie, niet schakelen, afremmen op de motor, op je telefoon de volgende laadpaal zoeken en ook met een bijna lege accu op de Passo del Gardena staan om vervolgens met een vollere accu 20 km verderop in het hotel aan te komen.
Het kostte me drie dagen om enthousiast te worden over elektrisch rijden maar de reis duurde 10 dagen en dus had ik een fantastische tijd!
Dit kwam natuurlijk niet alleen door de motor maar ook door fraaie routes en de prima hotels.
Het bezoek aan de fabriek was ook erg leuk.
Mooi om te zien hoe een klein groepje gedreven motorliefhebbers tot zo iets baanbrekends in staat is.
Echt een aanrader! 

Energica Fabrieksreis 1

Fred de Weert

18-06-2018

Erg leuke reis op een fantastische motor, de Energica Eva.
Dit bleek echt de ultieme manier om te ervaren hoe het is om elektrisch te rijden.
Waanzinnige acceleratie, niet schakelen, afremmen op de motor, op je telefoon de volgende laadpaal zoeken en ook met een bijna lege accu op de Passo del Gardena staan om vervolgens met een vollere accu 20 km verderop in het hotel aan te komen.
Het kostte me drie dagen om enthousiast te worden over elektrisch rijden maar de reis duurde 10 dagen en dus had ik een fantastische tijd!
Dit kwam natuurlijk niet alleen door de motor maar ook door fraaie routes en de prima hotels.
Het bezoek aan de fabriek was ook erg leuk.
Mooi om te zien hoe een klein groepje gedreven motorliefhebbers tot zo iets baanbrekends in staat is.
Echt een aanrader! 

Energica Fabrieksreis 1

Peter van der Meer

18-06-2018

Geweldige reis met enkele uitdagingen. Maar het feit dat dit de eerste keer was dat er met elektrische motoren zo ver gereden is geeft een fantastisch gevoel.

KNMV 7-daagse Midweek toer

Ewout

12-06-2018

Mooie routes, misschien de dagafstanden wat aan de korte kant (in vergelijk met voorgaande jaren). De heen en terugreis van Augsburg naar Karinthië waren helaas wat saai.

KTM - Fabrieksrondreis

Erik Berkvens

16-09-2017

Dit was onze eerste reis ervaring met Horizon motorreizen en dat is prima bevallen. Mooie routes en goede hotels. Savonds met een biertje erbij de dag nog eens doornemen, erg gezellig zo met in dit geval vrijwel allemaal KTM liefhebbers. Wel erg jammer dat het fabrieksbezoek door KTM geannuleerd werd, maar dit lag buiten de macht van Horizon. Al met al een leuke week gehad.

KTM - Fabrieksrondreis

Antoon Aarts

12-09-2017

Zeer mooie reis , goede hotels met goed ontbijt en diners.

Mooie routes met passen zoals de Grossglokner , Stelvio en vele anderen en 1001 haarspeldbochten , was lekker sturen.

Hoop alleen nog te horen wat de reden is geweest van het niet doorgaan van het KTM fabrieks bezoek , was toch waar je de reis voor geboekt hebt.

75 - Passentoer

John Bergsma

30-08-2017

Geweldige en afwisselende reis gemaakt en leuke mensen ontmoet. Bij deze reis merk je echt hoeveel verschil er zit tussen de verschillende delen van de Alpen. Het was wel een intensieve reis met stevige afstanden en soms kleine wegen waardoor tempo soms ook lager ligt. Ook wel eens leuk om een stuk onverhard te rijden. Hotels goed tot zeer goed gekozen. Carlo en team, bedankt en tot een volgende reis!

X

Presentatie dag Motor Reizen Voor een aantal prachtige motor reizen uit ons programma organiseren wij een presentatie dag. Toegang is gratis, maar wel op inschrijving.