+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Groepsreis Westerwald

Miranda van Twisk

14-04-2019

Dit was mijn eerste motor rit in het buitenland. Ik ben blij deel te hebben genomen aan Horizon motor reizen. Het was een fijn gezelfschap en een mooi rit. Tijdens de rit heb ik goed mijn bochten kunnen oefenen. 

Groepsreis Westerwald

Henk Valster

12-04-2019

Hele mooie Tourtocht; heen en terugreis wat minder spectaculair.. maar begrijpelijk als je door- of rond het Ruhrgebied moet aanrijden. Dagroute was heel erg mooi.

Goed hotel en perfect gegeten.

Goeie bediening en de reisbegeleiding van Jos en Fred was top geregeld!

Groepsreis Westerwald

Harry Schuurman

11-04-2019

Deze KNMV openingstoer georganiseerd door Horizon is een heel leuke reis geweest. Goed georganiseerd door Horizon met de zeer aardige begeleiders Jos en Fred en zonder regen!! Het gekozen hotel was prima van eten en drinken.

Op de losse toerdag (zaterdag) was een mooie route uitgezet met voldoende afwisseling en lekker veel stuurwerk in het voor ons onbekende Westerwald, top.

Een goede keus van de KNMV om hier de organisatie van de reizen onder te brengen.

Wij zien ernaar uit om in juli de toer te doen met een bezoek aan de BMW fabriek in Berlijn en Tsjechië. Als het net zo gaat als in deze toer dan moet het wel goed zijn.

 

KNMV 3-daagse Herfsttintentoer

Jos Kruijsen

10-10-2018

Ja, leuke vraag je ervaring of bedoelen ze aanvaring.

Bij binnenkomst werden wij door fuhrer van fuhrmann ontvangen met de mededeling dat we allemaal moesten luisteren dan hoefde hij het maar 1keer uit te leggen, een welkom kon er niet af.

Toen we ons wilde aanmelden waren onze namen onbekend, na tussenkomst reisleiding bleek hij niet de juist lijst  bij de hand te hebben.

Door alle rompslomp was het al na 19.00 geworden en wij waren bij binnenkomst geïnformeerd dat tot 20.00 gegeten kon worden.

Het op schrijven van de comsumpties ging ook niet goed georganiseerd.

Helaas wordt ons om 22.30 gesommeerd dat we de laatste bestelling konden doen.

Wij hadden het geluk dat de serveerster die wij hadden heel vriendelijk was en altijd een lach op haar gezicht had, de rest van personeel had een lang gezicht.

Het avondeten, smakelijk nee, warm nee, een varken had het zeker een delicatesse gevonden .

Gelukkig was het ontbijt goed voor mij.

Kamer was schoon, aan de verlichting kan men nog een positievere draai geven, helaas ook hier was een zeepdispenser geen overbodige luxe geweest i.p.v. 1 monsterzakje met zeep waar je net je handen me zou kunnen wassen per persoon per dag.

De prijs die voor dit hotel betaald wordt, is het zeker niet waard.

Maar dit alles heeft het mijn plezier niet bedorven omdat we een heel leuke groep hadden.

Hopelijk dat de reisorganisatie dit hotel schrapt uit hun reisbestand.

Groepsreis Teutoburgerwald met Pinksteren

Henk Harms met Wim Ten Braake toer

14-09-2018

Groepsreis Harz Lang weekend Hemelvaart

Selly

08-09-2018

Groepsreis Harz Lang weekend Hemelvaart

jan langendoen

07-09-2018

Was weer een mooie reis zoals Leen al vermeldde waren er wat strubbelingen met het diner.

Maar dat zullen we maar toeschrijven aan dat wij nieuw waren voor het hotel en ze nog niet bekend waren met wat wij verwachtten

KNMV 3-daagse Kennismakingstoer II

Vera K

07-09-2018

Wat een feest! M'n eerste ervaring met rijden met een groep in de bergen. Ik heb ontzettend genoten, gelachen, geleerd en precies de goeie dosis spannend gekregen. Hulde voor de gezellige en relaxte reisbegeleiders die heel gul waren met het delen van ervaring en tips. Dank Gert-Jan, Meinte, Paul en Corrie!

Mooie routes en een fijn hotel (alleen voor het avondeten misschien beter naar de brouwerij aan de overkant gaan?...)

kortom, een aanrader. Ik ga mijn vakanties vaker zo doorbrengen.

Groepsreis Harz Lang weekend Hemelvaart

Frans Boers

06-09-2018

Eerste dag: zeer mooie rit (lang)

2e dag wat minder. 

Groepsreis Harz Lang weekend Hemelvaart

Leen B. Noort

05-09-2018

Ook deze keer in mijn ‘Uppie’ naar het in Salzgitter in de Harz gereden, samen met Fred Prinsen waren we de eerste gearriveerden. Zoals gewoonlijk weer een gevarieerde groep personen, maar ontzettend gezellig.

Het hotel was prima, een redelijk ontbijt, de diners waren ver beneden peil. Na een (pittig) gesprek door onze reisleider Rien van Gorkum met de hotelleiding was het de derde avond voldoende en waren alle borden leeg. Niet van een hoogstaand niveau, maar wel oké. 

De dagroutes waren erg leuk om te doen, hoewel er stukken bij zaten, die we twee keer hebben gereden in beide richtingen. Maar voor mij perfect om het motorseizoen af te sluiten. Wél vond ik de dorpjes in het voormalige ‘Oostblok’ een treurig aanzicht hebben, wat een armoede. 

Regelmatig last gehad van wegversperringen door diverse wegwerkzaamheden waardoor we soms zelf de omleiding moesten zien te vinden, dat lukte in gezamenlijk overleg altijd, zeker met de diverse navigatiesystemen in de groep.

Groepsreis Moezel

MCB Groepsreis

13-06-2018

Mooie route voor zover te volgen.

Ondanks vooraf aparte instructie van Horizon om route correct op Garmin te plaatsen zonder vaste waypoints, toch weer vaste waypoints. Erg vervelend bij omleidingen. Zes motoren met navigatie, allemaal verschillende route beschrijvingen helaas.

Zondag was een dal volledig afgesloten terwijl route hier doorheen liep, erg lastig met vaste waypoints. Uiteindelijk route afgebroken en ivm tijd snelweg moeten nemen.

Groepsreis Zwarte Woud

Selly van Peer

12-06-2018

X

Ontdek de historie van Midden Europa en Oekraïne Een fantastische route door heuvelachtige en glooiende landschappen met overnachtingen in de geweldige steden Krakau, Kiev, Boedapest en Praag.