+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Lees de ervaring van Richard&Margret Andalusie

Horizon Motor Reizen ervaring

282DFA55-B4C4-4293-A0C7-0DE7E5089BB4

Richard&Margret Andalusie

18-10-2018

De motor reis naar Andalusië.

s’ Morgens op Eindhoven ontmoeten we de mensen die eerst nog op papier staan, een gemengd gezelschap. Er zijn acht dames, ik ga samen met mijn vrouw op één motor. Wij zijn een discussie gestart, wie er zelf rijdt en wie met duo passagier, herkenbaar toch?

Aankomst op Malaga, het stukje lopen is best fijn na de vlucht van 2,5 uur. Ja daar staat hij, uit de vrachtwagen gehaald, helemaal klaar om te gaan rijden. Ff omkleden, en op naar het eerste hotel in Granada. Eerst nog een stukje langs de kust, we hebben super mooi weer. Om later nog plezier te hebben, heb ik een GO pro gemonteerd. Altijd leuk om “deze week” nog eens terug te kijken. De route is uit gezocht door o.a. “Jos” van Horizon, bij deze reis is hij onze begeleider. Ik vind de route erg mooi omdat er “steeds weer” bochten komen en blijven komen. Dit belooft veel voor de komende dagen.

Nu kan ik elke dag appart gaan samenvatten, dat doe in de volgende zinnen. “Elke dag is het een feest om de routes te rijden”. De start, soms een klein stuk snelweg dan “een bocht, een haarspeld, een driedubbele bocht, linker bocht, een haarspeld, rechter bocht, omhoog de berg op, en weer omlaag”. En dat dan DE HELE DAG!! In Andalusië zijn er veel verschillende soorten landschappen. Dus elke bocht geeft weer een nieuw uitzicht!

Sierra Nevada, Cordoba, Granada, Sevilla en Malaga zijn de plaatsen waar je ovenacht. Echt de moeite om na het rijden, even te bezoeken. Laat ik heel duidelijk zijn, WIJ RIJDEN, en al het andere is geregeld door Horizon. Dat is fijn, en het ik kan je melden het is een reis VOOR MOTOR RIJDERS. Ik rij gem. 10.000 km per jaar, maar deze week overtreft alles, zo veel motor genot, het was geweldig.

Tot slot, mijn dochter heeft pas haar rijbewijs, we gaan samen de moezel berg training doen bij Horizon. Ja, ook ik met de 10.000 km, want je leert altijd wat, wat later van pas komt als je aan het motorrijden bent.

Gr Richard&Margret.