+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Berg & Bochten Training Basis - Moezel #1

Léon Jansen

15-04-2015

Super weekend! Gezellig, mooie routes maar vooral ook waardevol.

We hebben tips en aanwijzingen gekregen om bochtentechniek, positie op de weg en kijktechniek te verbeteren. (was een echte eye-opener: denken dat je de bocht doorkijkt en vervolgens jezelf betrappen dat je in een bocht nog zeker 2x naar beneden kijkt.....) 

Een aanrader, ook na ruim 20 jaar ervaring.

Berg & Bochten Training Basis - Moezel #1

Robert Brans

15-04-2015

Geweldig weekend gehad in Duitsland. Ongelooflijk mooie stuur-routes en erg veel bijgeleerd. Dankjewel René, Chris en Carlo!

Berg & Bochten Training Basis - Moezel #1

Erik Lemans

14-04-2015

Berg- en bochtentraining Moezel

Uitstekende training om het nieuwe motorseizoen mee te starten! Voor iedereen een aanrader; beginners, heropstappers, zoals ik, of gevorderden komen allemaal heel goed aan hun trekken. Zeer ervaren trainers en zeker zo goed georganiseerd door Horizon Motor Reizen. Samengevat: een super leerzame mini-motorvakantie van VRO-niveau, maar dan in het kwadraat! Volgend jaar doe ik het weer!

Berg & Bochten Training Basis - Moezel #1

Luc Hermans

14-04-2015

Schitterend weekend achter de rug.

De trainers zijn echt top, specialisten met een enorme dosis enthousiasme.

Een echte aanrader!

Berg & Bochten Training Basis - Moezel #1

Tijn

14-04-2015

Na 40 jaar motor "ervaring" er een geweldige ervaring er aan toegevoegd n.l., de berg en bochtentraining van Horizon.

De trainers Rene en Chris bedankt voor jullie wijze lessen en Carlo bedankt voor de perfecte organisatie en fantastische routes.

Heel veel geleerd en het waren 4 dagen plastisch gezegd; tot je strot in het genot!

Berg & Bochten Training Basis - Moezel #1

Corina Hensen

13-04-2015

Geweldige training gehad welke ik iedereen kan aanraden. Beginner of gevorderde. Je gaat met meer plezier rijden daar je veiliger rijdt. Daarnaast een hele leuke groep en super instructeurs!!

Berg & Bochten Training Basis - Moezel #1

Richard

29-03-2015

Afgelopen week hebben wij de Berg en Bochten Training aan de Moezel gedaan. Deze speciale reis wordt gecombineerd met een zeer deskundige instructie en begeleiding. De 2 instructeurs zijn zelf zeer gepassioneerde motorrijders en geven je op een zeer prettige manier professionele instructies waar je ook echt iets aan hebt. Deze training is leerzaam voor zowel de beginnende al gevorderde motorrijder. Ik rij al vele jaren maar heb er veel van opgestoken en ik kan het echt iedereen aanraden! Je krijgt de nodige theorie in het hotel en tijdens het rijden krijg je de instructies via een oortje binnen, werkt super! Daarnaast is er een prima hotel geregeld met een garage voor de motoren en goed eten! Dit gecombineerd zorgt voor een gezellige en leerzame reis waardoor je ook nog eens veiliger gaat rijden en nog meer plezier krijgt in het motorrijden! Gewoon doen!

Groepsreis Sardinië

Richard

29-03-2015

In 2014 was dit een nieuwe groepsreis in het Horizon programma, en wat een mooie reis was dat! Het mooie van Sardinie is dat het erg rustig is op de wegen waardoor je lekker kunt toeren zonder opgehouden te worden. De wegen zijn goed en ook het weer is natuurlijk geweldig. Horizon heeft tophotels gereld en mooie routes gemaakt op het eiland! En nog een voordeel, volgens mij hebben ze daar nog nooit van snelheidcontroles gehoord...in ieder geval voor herhaling vatbaar en een echte aanrader!

Tirol / Karinthie

Tino en Petra Wintershoven

01-02-2015

In één woord GEWELDIG.

Dit is een reis die door verschillende landen (Oostenrijk / Italie / Slovenie) voert met elk hun eigen landschappen, culturen etc.

O.a. het nationaal park in Slovenie is adembenemend.

Onvoorstelbare mooie gebieden. Klimmen naar grote hoogtes en dalen langs mooie glooiende bochten maar ook de nodige haarspeltbochten die de revu passeren.

Wij kunnen deze reis iedereen aanbevelen. Je zult er absoluut geen spijt van krijgen.

Horizon heeft het, net zoals bij onze andere reizen via Horizon, weer uitstekend voor elkaar.

Voor de liefhebber: Wij voegen elk jaar weer een aantal routes (dagen) toe voor en na de Horizon routes. Zo delen wij o.a. als de aanrijdroute langer is dan 300 km deze in meerdere stukken op. Op deze manier geniet je langer van het motorrijden.

Team Horizon ... Dank jullie wel.

Tino en Petra Wintershoven.

 

Groepsreis Vercors

Luc en Kris

13-10-2014

Als enige Belgen reden we dit jaar de reis naar de Vercors. Wij reden de rit van ons landje naar de Vercors via Géneve, de Route des Grande Alpes, de Gorges du Verdon om zo door te stoten naar de Vercors.
Ik moet zeggen dat we mooie ritten gemaakt hebben. De Combe Laval is er ééntje van. Een feest voor de ogen. We hebben veel haarspeldbochten gezien, ultra kleine weggetjes, prachtige natuur, kortom, alles wat een motorijder zich kan inbeelden.
Het hotel was goed, leuk en verzorgd. De kamers waren iets aan de kleine kant en wat extra opbergruimte zou welkom zijn. Maar dit werd gecompenseerd door een heerlijk ontbijt en dito avondeten. Met zelfs een overheerlijke BBQ. Ik vond de Vercors een mooie reis.

We hebben er een kort filmpje van gemaakt: http://youtu.be/j3_XO5dw5h4

Groetjes, Luc & Kris

 

Groepsreis Sardinië

Guy Borremans

25-09-2014

10 jaar terug was ik al enorm gecharmeerd door dit wondere eiland en haar toch wel eigenzinnige bewoners, zodat ik met hoge verwachtingen naar Sardinië ben vertrokken.  Maar deze reis overtrof gewoonweg alles: voor de motorrijders puur rijplezier - een overvloed aan bochtencarroussels, lekker goed asfalt, weinig hinderend verkeer en op zijn Italiaans te interpreteren snelheidsbeperkingen.  De meer dan uitstekende hotels leenden zich prima tot rust, vertier en/of ontspanning na iedere rit. Met lekker Italiaans eten.  Om nog te zwijgen van de onweerstaanbare schoonheid van dit land met zoveel verschillende gezichten.  Puur genieten.  Onder een stralende zon.  En onder de veilige en professionele hoede van een bekwame reisbegeleiding. Bedankt, Carlo, want zonder jouw ervaring en tips had ik deze onvergetelijke reis moeten missen.

Groepsreis Dolomieten Juli

Klaas van Dompselaar

22-09-2014

Hoi, Carlo en Jolanda

Ons alternatief voor Gap, overtrof onze verwachtingen. Een prachtige natuur een geweldig hotel en prachtige routes. De groep was perfect. En de reisbegeleider Jos Dekkers een 10 met een griffel.